sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Selityksien jälkeen kuulumisiin..

Kuvat Petra Oinonen & Saara Liiman
Saamattomuus, laiskuus, kiireisyys, muutokset elämässä joista puhuin jo edellisessä postauksessa, ilmat, voisin tehdä vaikka kuinka pitkä listan siitä miksei meistä ole mitään täällä kuulunut kahteen kuukauteen. Kaksi kuukautta tuntuu todella pitkältä ajalta, mutta musta tuntuu juuri siltä että aika vaan hipuu silmissä, odotettu kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja kamerakin alkaa tulemaan jo talvi kätköistä esiin. Kauheesti ei ole huvittanut kuvailla, joten tännekkään on ollut turha tulla kirjoittelemaan mitään kuulumisia. Suuri syy myös meidän hiljaisuuteen on ollut se, ettei mulla yksinkertaisesti ole ollut kunnollista konetta, jolla saisin kirjotettua silloin kun itsestä siltä on tuntunut, enkä ole myöskään saannut kuvia muokattua vaikka olisin niitä ottanutkin. Nyt vihdoin olen saannut käyttööni ihanan, nopean ja toimivan hp läppärin, joten voin vihdoin alkaa herättelemään tätäkin blogia henkiin. Jottei tämäkin postaus olisi täynnä pelkkää selitystä, selityksen perään voisin kertoa hieman tulevista suunnitelmista ja kuulumisista.

Itselle on iskennyt kauhea fretti vauva kuume jostakin. Olen jo aikani puhunut siitä kuinka tahtoisin suklaa tai pastelli tytön, mutta tämä saa vielä ainekin toistaiseksi jäädä vain haaveeksi, jonka saan ehkä jossakin vaiheessa toteuttaa.
Muutamia fretti vauva ilmoituksia olen jo bongannut netissä, ja muistutan kaikkia fretin hankintaa suunnittelevan, lukemaan tämän postauksen.

Mitään suurempia suunnitelmia ei ole joita en olisi vielä blogissa kertonut. Fretin ulkohäkin laajentaminen on aikeissa, kunhan vaan keksin järkevän ratkaisun jolla saisin tilaa, mutta miellyttäisi samalla myös vanhempianikin, kun mitään suuren suurta pihaa meillä ei ole, ja tulen asumaan kotona ehkä tulevan vuoden, joten mitään linnoja on turha rakentaa.
Näyttely rintamalla suunnitelmat ylttävät vain ensi kuun Tammerferrettiin, jonne matkamme käy. Muita tapahtumia en vielä ole ajatellut, oman syyskuun Kyproksen matkankin takia, kun pitää yrittää vähän rahaa laittaa sivuun reissua varten.
Ylemmät kuvat ovat siis viime kuulta lemmikkimessuilta. Yksikään ylemmistä kuvista ei ole oma ottamiani.Kamera oli kyllä mukana Petexpossa, mutten fretti puolelta kovin hyviä kuvia saannut otettua. Mukana messuilla kanssani oli ystäväni Ada. Lähdettiin lauantai aamuna ensin Orimattilasta bussilla Lahteen, ja Lahdesta junalla Helsinkiin. Mukana oli kauhean paljon tavaraa, joten yksin en edes olisi messuille lähtenyt jossen olisi saannut kaveria mukaan. Ensimmäinen kokemus junassa, ja voin sanoa etten ihan heti lähde kantamaan laukkua, nylonhäkkiä, frettiä ja muovipusseja junassa uudestaan. (Ramonen ei ole aikasemmin tullut muiden frettien kanssa toimeen, ja kun vessasta tultuani huomasin, pojan olevan muutaman kymmenen fretin seassa samassa aitauksessa, tuli itselle hieman turhautunut olo, olinhan kantanut kauhean kasan tavaraa matkassa täysin TURHAAN) Matka Helsinkiin meni mutkitta, koska juna oli vielä meidän mentäessä tyhjä, mutta takasin tulo matkalla saatiin tunkea itsemme junaan tavaroiden kanssa, onneksi junassa oli mukavia ihmisiä, jotka antoivat tilaa. Päivä meni rattosasti messukeskuksessa, mitään suuria löytöjä ei tullut vastaan. Ostin Ramonelle kuitenkin kaksi ekologista ruokakuppia, joista voin myöhemmin laittaa kuvia. Pääkaupunki seudun fretit olivat järjestäneet freteille "Hupi näyttelyn", ja Ramonenkin sai avattua ruusuke tilinsä saavuttaen tittelin "Pehmein turkis". 

Olen jo aikasemmin kertonut, meidän siiryneen kokonaan raakaruokinnan puolelle, tässä osa ruuista joita kävin perjantaina ostamassa pakasteen täytteeksi. Mitään tämän kummempaa ruoka postausta en tästä aijo tehdä, vaan näyttää vain hieman mitä meillä syödään. Ja kuvassahan siis ei ole ihan kaikki, vaan ostin vain ne joita pakkasesta puuttui. Jos asut Lahden seudulle ja raakaruokinta on suunnitteilla, tai syötät jo suosittelen Maikin Lemmikkikellaria, siellä on mielestäni todella kattava ja laaja valikoima erillaisia lihoja ja luita, eikä hinnatkaan pompi pilvissä. Kyseisen liikkeen kotisivuilta, voitte käydä tutustumassa valikoimaan, sekä hintoihin. Ainut mitä liikeestä ei saa, on kokonainen kanan maksa, jonka hain lähikaupan pakastehyllyltä. Olen myös alkanut kasvattamaan kilpikonnien myötä jauhomatoja, joita Ramonenikin saa silloin tällöin pienen määrän. Ostin myös ensimmäiset hiiret pojalle lauantaina, ensin piilotettiin, mutta illan mittaan kaapin alta oli kadonnut pikku jyrsimet.

Olisiko teillä lukijoilla joitain toive postaus ehdotuksia ? Joku oli jo aiemmin toivonut kysymys postausta, onko muilla kannanottoa asiaan ?

<3 Henna & Ramone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !