tiistai 1. toukokuuta 2018

Messut - Menestys vai suuri pettymys?

 Eläinystäväni messut on taas tältä vuodelta taputeltu. Olin itse pari viikkoa sitten bloggaajana messuilla, ja matkaani lauantaina lähti ystäväni Taimi. Päällimmäisenä tunteena messuista jäi pettymys, jos mietin muutamia vuosia taaksepäin messut ovat oikesti olleet lemmikkimessut, nyt enää lähinnä kissa ja koira tapahtuma.
Mielestäni tämä tapahtuma on mennyt suurta alamäkeä, vuosi vuodelta, ja tämän vuoden jälkeen mietin todella haluanko ensi vuonna edes lähteä katsomaan mitä messuilla mahtaa olla, jossei selvää parannusta saada aikaiseksi.

 Omat lemppari pisteet olivat ehdottomasti Puuilon, sekä Primapet Premiumin piste. Toki nämäkin tuotteet mitä kyseiseltä messuilta ostin, olisin saannut varmasti myös ihan perus marketista. Prima petin pisteeltä lähti mukaan 70kpl kanatikkuja hintaan 5e, mikä oli mielestäni erittäin hyvä tarjous. Puuilon pisteeltä ostin pullo lelun, johon saa sisälle vaikka riisiä tai makaroonia.
Myös Hollolan nahkapaja oli iloinen yllätys, mielestäni messuille tarvitaan enemmän myös pienempiä yrityksiä. Vaikka meiltä löytyy vaikka kuinka paljon hihnoja, päätin shoppailla pisteeltä yhden ohkasen suht. pitkän nahkahihnan hintaan 5e. On aina mukava tukea tälläisiä vähän pienempiä yrityksiä.
 Löysin messuilta myös Ilomme pisteen, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus. Heidän pisteeltä lähti mukaan naksutin. Minulle jäi todella positiivinen kuva kyseisestä pisteestä, ja tuon jälkeen oli hymy herkässä. Muutamat jutut siinä yhdessä vaihdettiin, ja ehdottomasti aijon käydä heidän sivuillaan tutustumassa paremmin naksutin koulutukseen, koska tätä olisi tarkoitus alkaa kokeilemaan ainekin Jaxin kanssa.
 No mitempä näitä messuja voisi sitten parantaa? Ehdottomasti mukaan myös pienempiä yrityksiä, sekä tuotteita jotka palvelevat paremmin myös muita, kun kissa ja koira ihmisiä. Susannan blogissa oli todella hyvin kirjoitettu mm. eläinlääkäri luennoista, jotka olisivat todella mielenkiintoisia.
Jos mietin aikaa kun messut olivat vielä Petexpo, minulle jäi pari pistettä mieleen joita toivoisin takaisin ja nämä ensimmäisenä mieleen tulevat ovat mm. Hurjan piste, sekä Pecopetsin piste joita olen kovin toivonut takaisin. Olisin myös mielelläni nähnyt esimerkiksi Luonnollisen Kamun messuilla, mutta he valitettavasti eivät tainneet kyseisenä viikonloppuna olla Suomessa.
 Tykkään käydä messuilla, shoppailla, tutustua uusiin asioihin ja hakea ideoita. Mutta valitettavasti täytyy nyt todeta, että messujen suunnittelijalla on pohtimista tällä hetkellä miten saadaan messuista enemmän sitä mitä ne olivat muutamia vuosia sitten. Koska valitettavasti Royal Canin, tai Pedigreen ilmaistuotteet eivät saa minua lähtemään ensi vuonna mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !