lauantai 9. maaliskuuta 2013

VAHVA TASSU !

Nyt on päivä ihanasti pulkassa. Olimme siis tänään Ramonen ja parin muun eläinihmisen kanssa pitämässä pieneläinpäiviä läheisessä eläinkaupassa, ehkei ollut mitenkään paras vaihtoehto kuitenkaan mennä jyrsijöiden kanssa samaan paikkaan, samaan aikaan mutta yritimme olla niin kaukana kun vaan voitiin toisista eläimmistä, eikä mielestäni ainekaan kenenkään käyttäytymiset vaivautuneet yhtään. Oli ihana kuulla, että jotkin ihmiset olivat tulleet Ramonea katsomaan, mukana oli myös ihan vain niitä jotka ylipäätänsä tulivat katsomaan kaikkia ja ostoksille. Oli kuitenkin mukava vastailla ja kertoa ihmisille hieman mimmoinen lemmikki fretti oikein on, monet eivät meinanneet ensin uskaltaa koskea koska Ramonenhan on peto ja pelottavat hampaat jne.
Ihmisiille sitten kerroin jo heti heidän lähestyessään meitä että Ramonen on todella kiltti ja ihmisrakas poika ja saattaa haista jonkin nenään hieman vahvasti. Joku tunsi sieltä hieman parffyymin hajua, toiset taas eivät haistaneet mitään, tai sitten he eivät vain kehdanneet sanoa. Monet kuitenkin tykkäsivät pötköstä todella paljon ja uskon että aika paljon myös yllättyi siitä kuinka leppoisa herra hän oli.
Syksymmällä katsomme uudestaan, jos pitäisimme saman tapaiset päivät, vähän enemmän suunnitellullisemmin, nämä päivät tulivat aika pienen ajan sisällä ilmi, pääasia kuitenkin on että kaikki meni hyvin, ja meillä kaikilla oli todella mukavaa ! Olimme siis Ramonen, kääpiöluppa tyttö Wilhelmiinan, sekä Adan gerbiilien ja degujen ja Jonnan hamstereiden kanssa pitämässä nuita kyseisiä päiviä. Eilen illalla tein kolme kehystä joihin laitoin tekstiä, hieman kerronnaisesti siitä mimmoista kyseisen eläimen kanssa elämä on, Wilhelmiinasta ja Ramonesta kerroin omat, sekä tein erikseen "taulun" jossa luki meidän blogi sekä Suomen Fretti Liiton hyväksymät kasvattajat ! Saimme päivän päätteeksi päättää itse mitä haluamme kaupasta ottaa, otin Ramonelle siis kissanputken, ja herkku pötköjä 6kpl, sekä kuivattuja kanankauloja. Pekka heitti matkaan vielä vinkuvan possun, ja sanoi että voin mennä joku kerta hakemaan raakaruokaa tuolta kyseisestä kaupasta maksuutta. Tosiaan palkkahan ei tässä ollut tärkeintä, olisin pärjännyt ilmankin, vaan se että pääsin tekemään sitä mistä pidän. Laitan loppuun vielä kuvia !

Meillä ei syödä tuota kyseistä ruokaa, pari kertaa ostin sitä M&M kun odottelimme Saksasta tulevaa ruokaa !
Tuolla sisällä oli siis Totally Ferrettiä.




Ihastelevat pientä pötkylää,  olisiko tämä se unelmien lemmikki ?




Ramonella oli käynnyt vahinko boksiin

Mamman sylissä on turvallista olla

Ramonen tuli myös juttuun pienempien vierailijoiden kanssa.




<3 : Ramonen ja Henna

2 kommenttia:

  1. Voi! Wilhelmiinakin on päässy mukaan!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai, ja ois ollu muitaki kuvia tytöstä, mutten viittiny näätä blogiin niin paljon laittaa jyrsijä/kani kuvia :)

      Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !