lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mätsärit Nastolan Neste


Tämä päivä on ollut hyvin koira painotteinen, olimme mummon ja papan sijoituskoiran Iineksen kanssa Nastolassa Match Showssa, ekaa kertaa.
Itse olen joskus nuorempana ollut näyttelyissä sivusta katsojana, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun lupauduin viemään koiran kehään.
Ensin olin ihan innoissani, paikan päällä sitten mentiin fiksuina ensimmäisenä ilmoon ja jouduttiin ensimmäisenä kehään. Tuli pieni paniikki, kun en yhtään tiennyt mitä tehdä ja miten ilon ja pirteyden täyttämä Iines käyttäytyy kehässä. 
Onneksi tuomari neuvoi meitä, ja meni ihan kivasti. 
Ensimmäisessä kehässä olimme Iineksen kanssa 8kk ikäisen labratorin uroksen kanssa, ja siellä oli siniset ja vihreät nauhat (nesteen väriset), saimme Iineksen kanssa vihreän nauhan, eli pääsimme ns. ”parempien” joukkoon. 
Toinen kehä ei mennytkään enää niin hyvin, Iines oli todella väsynnyt ja kehään oli tainnut joku pissata ja nameja oli tiputeltu joten Iines sitten meni niiden perässä.

Meillä oli kuitenkin todella kiva päivä, ensimmäinen tämmöinen kokemus, ja seuraavalla kerralla pistetään vielä paremmaksi, tai ainekin yritetään.
Ensimmäisen kehän jälkeen tuli tosi hyvä mieli ja tuli jo sellanen olo, että sitä olisi voinnut jatkua vaikka kuinka ja kauan. Toivottavasti löydetään lähitulevaisuudessa sopivia päiviä ja päästään kokeilemaan uudestaan !














<3 Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !