sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Niin paljon frettejä

Nyt se on ohi, meidän ensimmäinen näyttely ja tässä olisi teille lukijoille kuvasatoa. Ensimmäistä kertaa pääsen teille nopeasti laittamaan kuvia, onnekseni sain lainata äitini konetta niin sain nämä reilu 40 kuvaa helposti ladattua tänne ilman että tarvitsi odottaa 10minuuttia yhden kuvan latauksessa.

Perjantaina otimme suunnaksi Lahden, ja menimme Petralle yöksi. Suuntasimme viideksi juna-asemalle odottamaan että Petra pääsee töistä, kun meidän oli tarkoitus käydä yhdessä ostamassa ruokaa lauantain näyttelyitä varten. Illalla Petra leipoi ja masenneltiin yhdessä syöden jäätelöä. Päästiin nukkumaan yhden jälkeen, ja aamulla olo oli sen mukainen että mielummin nukutaan kun lähdetään yhtään minnekkään.

Puoli kahdeksan aikaan otimme suunnaksi Helsingin, ja Capital! fretti näyttelyn. Luulin että olisi jännittänyt enemmän mutta ei. Vasta pihassa alkoi tuntua pieniä perhosia mahassa, mutta meni onneksi tosi nopeasti pois. Oli kiva päivä ja pääsi näkemään muiden frettejä ja tutustumaan hieman millaisia nuo näyttely päivät on. Yllätyin todella kun ensimmäisen kerran Frian jälkeen, löytyi neljä frettiä joidenka kanssa Ramonen tuli toimeen, Millan ja Nooran freteissä on jotakin erityistä ;) 
Ramonen luokassa oli vain kolme frettiä, neljä oli poissa jonka vuoksi luokassamme palkittiin vain yksi fretti. Alla on kuva pojan arvosteluista ja muita kuvia toisten freteistä. Tuli kuvia otettua sen verran paljon, että laitan vain muutamia.


Päivä oli todella antoisa ja mahtava, joten mietin jo ilmottaisinko Ramonen seuraaviin näyttelyihin vai en. Sen näkee vähän myöhemmin.
Kuitenkin minulla oli suunnitelmissa pitää blogin puolella pieni joulukalenteri, mutta eilen mainion päivän päätteeksi sain kuulla surullisia uutisia minun todella rakas pappani on sairastunut pahoin enkä usko että jaksan teille tulla joka päivä toteuttamaan kalenteria. Ja voi olla että tämäkin blogi jää hetkeksi pienelle tauolle, tulen postailemaan teille tottakai jos vain ideoita tulee ja jaksan panostaa mutta tällä hetkellä on vain pakko tsempata ja yrittää pysyä itse kasassa vaikka kuinka pahalta tuntuukin. Menen luultavasti täksi tai ensi viikoksi hoitamaan mummon ja papan koiraa joten siltä ajalta tuskin tulee ainekaan postausta.

Toivon että te lukijat ymmärrätte, toivottavasti tämä postaus oli mieluisa !
<3 Ramonen ja Henna

2 kommenttia:

  1. http://tassujentahdissa.blogspot.fi/2014/01/ole-jarkeva.html Sä et vissiin oo viel osallistunut tähän? Nyt yhdessä hyvän asian puolesta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Ano ! En ole vielä kerinnyt, oon tuosta Mantalle jo sanonnut että tuun jakamaan myös täällä. Ja sen teen kunhan jaksan tuon koneen aukaista on sen verran hidas tai viimeistään viikonloppuna kun pääsen kunnolliselle koneelle :)

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !