keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

TammerFerret 2014

 Mennyt taas muutama viikko, ja tämä postaus on odotellut ja odotellut luonnoksissa, vailla muokkaajaa ja julkaisijaa. Olimme poikaystäväni ja Ramonenin kanssa 14.6 Tampereen seudun fretit ry. ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä.
Menimme perjantaina Tomin äidille Lammille yöksi, kävimme vaihtamassa auton isompaan ja matka lyheni useamman kilometrin, aamulla sai siis nukkua melkein tunnin pidempään. Löysimme navigaattorin ansiosta helposti perille, eikä tarvinnut kierrellä ja kaarrella.
Näyttelypaikka oli palloiluhalli, jossa oli runsaasti tilaa. Fretti kapasiteetti 70, joten tämä näyttely oli huimasti pienempi, kuin Capitali, jossa olimme Marraskuussa.
Olin koko viikon ja päivän haukkunut kuinka ruma Ramonen oli, talvikarvan tiputus oli ihan vaiheessa, eikä nenäkään näyttänyt kovin kauniilta, kun yritti koko matkan päästä kuljetusboksista pois. (Heti sen jälkeen kun oli tullut nylonhäkistä läpi). Kuitenkin päivä meni hyvin, Tomin sisko, hänen lapsi, sekä Marika ystävä tulivat Lahdesta katsomaan frettejä Tampereelle, ja Taika jäi minun seuraksi näyttely paikalle, kun Tomista ei kovin kummosta seuraa saannut.
Kun palkintojen jako alkoi, tiesin jo ettei tultaisi saamaan mitään, se oli päivänselvää oli Ramone sen verran huonossa kunnossa. Mutta kun tuli tuomarin aika kertoa hänen suosikkinsa, meinasin tipahtaa rappuselta, ja kompastua ihmetyksestä kun suusta tuli "Ferris Ramone", olin ihan ihmeissäni, ja kuvittelin jo kuulevani väärin, mutta Ramone se oli. Kovin olen huono englannissa, ja pelotti viedä poika tuomarille, jonka kanssa olisi varmasti helpommin onnistunut ruotsin kieli. Mitä tuomarin suusta sain suomennettua piti hän pojan väristä. Hanna oli jo naurannut Ramonelle, kun vietiin tuomarin pöydälle, olihan kaikki muut tummia soopeleita, ja Ramone lähes valkoinen. Kuitenkin saan olla hyvinkin tyytyväinen, että saatiin edes jotakin, eikä ollut ihan turha reissu.
Ilmoitin Ramonenin myös KesäPiknikkiin, mutta ilmottautumiset olivat juuri täyttyneet, ja olemme varasijalla 5, yhtään en siis tiedä pääsemmekö menemään tuonne.
Jos ei, niin seuraava näyttely on Finnish Ferret Festival 2014, jonne lähdemme mitä ilmeisemminkin kimppakyydillä.
Olisi kiva, jos te lukijat laittaisitte joitain toive postauksia tänne, joista saisin taas vähän inspiraatiota tähän kirjoittelluun !

Kuvissa esiintyvät pastelli poika Usva,
sekä musta soopeli, mitti Häive.
Poikien blogiin pääsette tästä.
- Palkintojen jako kuvan on ottanut Saara Liiman

<3 : Henna

1 kommentti:

  1. Mukavan oloinen blogi! Liityin lukijaksi heti, vaikka yleensä katselen jonkun pari viikkoa ennenkö liityn :)! Hienoja kuvia! Käy vilkaisemassa http://inka-my-play.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !