tiistai 19. elokuuta 2014

Kuulumisia kuluneen kuukauden takaata...

Olimme muutama viikko sitten Ramonenin kasvattajalla frettien kesäpäivillä Kouvolassa. Paikka oli todella iso, ja oli ihana nähdä pojan kasvattaja ensimmäistä kertaa ihan kasvotusten. Paljon olemme viestejä vaihdelleet, muttemme koskaan olleet nähneet. Syynä tietysti on ollut se, että Ramonen tuli kodinvaihtajana 3kk ikäisenä. Oli ihana nähdä pojan vanhemmat, sekä sisko, joista olen nähnyt vain muutamia kuvia. Ramonen tuli todella hyvin juttuun lähes kaikkien kanssa.

Viime viikonloppuna olimme Helsingissa Weekend Festivaleilla poikaystäväni kanssa, ja yövyimme Emmalla. Ramonenin otin mukaan, jottei tarvinnut hoitopaikkojen kanssa sumblia. Ramonen vietti aikaa aidatulla alueella, jossa oli 4 muuta frettiä. Kaksi päivää meni hyvin, mutta sunnuntai aamuna heräsin Ramonenin kiljuntaan, ja menin ottamaan aitauksesta pois. Katsoin ensin. että niskassa on kuolaa, jonka jälkeen annoin Rampan Tomille. Pian huomasimme pojan nenästä tulevan verta. Nenä oli hieman ottanut osumaa, ja päätimme lähteä kotia takaisin. Matkalla soittelin eläinlääkäriin, jossa kävimme tarkastuttamassa nenän joka oli hieman halki todella pienesti. Lääkäri totesi nenän parantuvan itsestään puhdistamalla ja ostin vielä Vetramilia ehkäisemään tulehdusta ja parantamaan haavan nopeammin

Olen jo hieman suunnitellut seuraavia näyttelyitä, olemme tänä vuonna menossa FFF:ään, sekä Capital!:iin. FFF oli vielä hieman avoin Kyproksen matkan takia, mutta päätin tänään tätä kirjoittaessani, että kyllähän meidän sinnekkin on päästävä, kun KesäPikNik oli buukattu täyteen, eikä päästy varasijoilta mukaan. En mitenkään jaksa odottaa marraskuulle, joten lokakuun näyttely tulee oikein hyvään saumaan.
<3 : Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !