keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Fretti esittely !


Olen tämän viikon lauantaina Oskarin ja Ramonenin kanssa Orimattilan Mustissa ja Mirrissä. Jos tätä blogia lukee Orimattilalaiset tai lähellä asuvat. (Miksei kauempanakin asuvat), nyt olisi oiva tilaisuus tulla tutustumaan fretteihin ihan livenä. Saa tulla sylittelemään, ja kyselemään millaisia nämä veijarit ovat lemmikkeinä, millaisia ovat näyttelyt, ja mitä teidän mieleen juolahtaakaan. Jos tämä päivä ei sovi juuri sinulle, olen alustavasti sopinut myös Lahden Faunattareen Tammikuulle fretti-esittelyä, kun sieltä oli kiinnostus viestiä eräälle toiselle fretti harrastajalle tullut, muttei itse pääse paikalle.

<3 : Henna & pojat

4 kommenttia:

 1. sun lempi putoushahmo(jos katot putousta) on varmaa kissi koska sill on frettejä(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä myöntää, olen tänä kautena katsonut vain yhden jakson, silloin kun näädät siellä näkyi. Muuten ei ole kiinnostanut koko ohjelma, aikansa kutakin :)

   Poista
 2. siis apua, harmitti niin paljo ku en oo päässy frettinäyttelyihin kattomaa frettejä livenä vielä ikinä, mut nyt tuun ihan varmasti kerta on lähellä, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi :/ Seuraava näyttely on 29.11 Capital!2014 pk seudulla ! Tervetuloa kuitenkin lauantaina tutustumaan lajiin. Saadaan vielä yksi uros ja tyttö vahvistukseksi huomiselle ;)

   Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !