torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 suunnitelmat.

Vuosi vaihtui, ja ajattelin, että tulen kertomaan teille jonkun verran meidän ensi vuoden suunnitelmista. Toki nämä kirjoitukset ovat alustavia, ja mikä vaan voi muuttua suuntaan, kuin toiseenkin.

TAPAHTUMAT
  • Tämän vuoden loppu puolella on tullut paljon näyttely kutsuja ensi keväälle. Ajattelin etten kuitenkaan ihan jokaiseen poikia vie, vaikka kuinka kiva olisikin jokaisessa käydä. Ja vaikka olenkin puhunut, että jokaiseen mennään mihin päästään, mutta jossakin vaiheessa on pakko laittaa stoppia.
  • Ensi vuoden Tammikuulle on sovittu Faunattareen fretti esittely, sekä olen ilmoittanut pojat ensimmäistä kertaa suomessa olevaan Valentine`s näyttelyyn, joka järjestetään Vantaalla 14.2. Suunnitelmissa olisi päästä mukaan myös Tammerferrettiin, Kesäpiknikkiin, sekä Capitaliin, muita näyttelyitä en ole vielä miettinyt tarkemmin, varmaa on kuitenkin ettemme osallistu WCWF näyttelyyn Tammikuun lopussa.
TILAT
  • Pojat asustelevat tällä hetkellä poikaystäväni luona Lahdessa yksiössä, aivan keskustassa jossa itsekkin vietän todella paljon aikaa.
  • Ensi vuonna suunnitelmissa olisi muuttaa kokonaan Lahteen, ja olenkin haaveillut omasta pienestä fretti huoneesta, mikäli saamme vain tukiasiat kuntoon. Kuitenkin haaveissa on freteille jonkunlainen oma turvallinen tila, mm koulu päivien ajaksi, sekä silloin kun olemme kotoota poissa. Myöhemmin vuodesta tulee selviämään onko tämä tila oma huone, vai mahdollisesti suurempi aidattu alue. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö pojat saisi juosta meidän kanssamme vapaana asunnossa.
  • Olisi ihana sisustaa fretti huonetta. Saisi kunnon wc laatikot, ja pojille kunnollisen leikkihuoneen jonne voisi katsoa enemmän aktiviteettia.
  • Haaveilen myös kunnon pakastimesta, tällä hetkellä käytössä on Tomin jääkaapin yhteydessä oleva pieni pakastekaappi. Kaksi tasoisesta pakkasesta ei kauheasti ole hyötyä, sillä poikien ruuat vievät kaiken tilan, ja me taas ei voida ostaa pakkaseen ollenkaan omia juttuja. Pieni kaappi pakastin on siis haaveissa.
MUUTA
  • Kamalasti muuta en vielä uskalla kertoa, sillä kaikki suunnitelmat ovat suurimmalta osalta todella auki. Mutta uskon, että muutamien kuukausien päästä olemme fiksumpia.
  • Valokuvaukseen en kamalasti ole tänä vuonna jaksanut hukata aikaa, oman jaksamisen, sekä kiinnostuksen mukaan ollaan siis menty. Tänä vuonna aijon panostaa poikien kuvaamiseen enemmän, sekä tämän blogin pitämiseen. Toivoisinkin, että laittelisitte ehdotuksia, millaisia kirjoituksia odotatte minulta. Olen huomannut, että suurinosa tämän hetkisistä kirjoituksista on kuulumisia vain, haluaisin kuitenkin kirjoittaa myös muusta. Mielipiteitä, tietoa ? Ihan mitä vain saa ehdottaa.
Polar fretit ry kesäpäivät Saukonveljesten Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !