lauantai 7. helmikuuta 2015

Kiimainen uros, ja kuulumisia kuukauden takaa..

Muutama hetki on taas vierähtänyt, kun olen tätä blogia viimeksi päivitellyt. Meidän Tammikuu meni mukavasti, vierailimme muutaman kerran pk seudulla fretti-ihmisillä, Kouvolassa poikien kasvattajan luona, esittelin frettejä Lahden Faunattaressa, sekä kävimme eläinlääkärillä.

Oskari aloitteli kiimaa jo viime vuoden puolella, turkin rasvoittuminen, merkkailu, sekä Ramonen "astuminen" alkoi. Olemus muuttui hyvinkin ihmisystävälliseksi, ja alkoi hakea meiltä huomiota ja hakeutui itse syliin nukkumaan. Jo ennen Oskarin muuttoa oli varmaa, että tulen jokaiselle tulevalle fretille laittamaan superlonin implantin. Ajattelin pitää pojan mahdollisimman pitkään ilman mitään kiimankatkaisu menetelmää, mutta tämä jäi vain haaveeksi valitettavasti. Jonka takia olenkin hieman pettynyt itseeni etten vain jaksanut. (Oskarin kiima on ollut todella vahva) Päätös syntyi lopulta sen pohjalta, etten halunnut katsoa Ramonenin joka päivä auki olevaa niskaa, kuunnella vikinää ja pitää poikia erillään. Tämäkin on aivan normaalia kiimaisilta uros freteiltä. Kysyin monen ihmisen mielipidettä lantin laiton ajankohdasta, ja sain jo Tammikuun alussa palautetta siitä, että lantin voisi laittaa jo. Implantti ei siis kokonaan lopeta hormoonitoimintaa, vain tasoittaa sitä, eli Oskari saa jatkaa kasvamistaan vielä. Toivon, että implantti alkaa vaikuttaa mahdollisimman pian, ja Oskarikin saisi mielelleen rauhan eikä tarvitsisi koko ajan olla vain yksi ja ainoa asia mielessä "tytöt ja astuminen".

Kävin noin pari viikkoa sitten hakemassa itselleni pitkään haaveilemani uuden kameran. Sain oman Canon eos 1100D:een myytyä, ja vaihdoin sen Canon eos 600D:eehen. Olen tähän päätökseen ollut enemmän, kuin tyytyväinen. Uusi kamera ottaa kuvat paljon nopeammin, kun vanha ja tarkentaa paremmin. Uskon ja toivon, että näistä ominaisuuksista on hyötyä fretti kuvaamisessa, ja saan uutta intoa kuvaamiseen ja blogin pitämiseen. Tällä hetkellä blogin luonnoksissa odottaa usemapikin kirjoitus tekstiä, kuvia ja julkaisuja mm. poikien raakaruokinnasta, fretti kuluista, sekä minun näkökulmasta millainen fretti on lemmikkinä, mitä se vaatii ja kenen lemmikki fretti on.

Blogin ulkoasu on myös muuttunut viime kirjoituksen jälkeen. Uusi banneri on vielä tuloillaan kunhan keksin millaisen bannerin haluan. Entinen ulkoasu tuntui itseltä kovin sekavalta, ja haluisin raikkautta ja selkeyttä blogiini. Poikien tiedot löytyvät nykyään "FRETIT" osiosta, joka on vasemmalla puolella heti bannerin alapuolella, sieltä klikkaatte esim. Oskarin kuvaa ja avautuu uusi sivu, josta löytyy perustiedot, sekä näyttely arvioinnit ja sijoitukset. Haluaisinkin kuulla nyt teiltä lukijoilta mielipidettä uudesta ulkoasusta, onko joku kohta joka häiritsee ja kaipaisi vielä parannusta ? Joku mistä pidätte erityisen paljon, otan ilolla kaikki risut ja ruusut kommentti kenttään. 
Lisään vielä sen verran, vaikka kysymys postuksen "aikaraja" on jo umpeutunut voitte vielä lähettää uusia kysymyksiä. Yritän toteuttaa vastaus kirjoituksen myös mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !