tiistai 10. helmikuuta 2015

Näätä huone haaveita

Niinkuin alku vuodesta kirjottelinkin tämän vuoden suunnitelmia, en pystynyt olla hillitsemättä itseäni. Olen alkanut suuresti haaveilemaan omasta fretti huoneesta. Olisi todella kätevää, jos pojilla olisi oma huone, jossa saisivat temmeltää, joka olisi fretti turvallinen, ja jonne saisi kunnon wc laatikot. Poikien ei tarvitsisi enää syödä ruokaansa vessassa. Tällä hetkellä meillä on käytössä wc ruokailu, sillä muuten ruokaa löytyy joka paikasta. Kokosin kollaaseihin niitä asioita, joita haluaisin huoneeseen, ja toivon, että jossakin vaiheessa saan olla ostelemassa ainakin joitain asioita, 
 Säilytykseen ajattelin tukevan laatikoston, jota pojat ei saa aukastua. Omasta huoneesta tuommonen löytyykin, ja vien sen mennessäni jos vaan mitenkään on mahdollista. Laatikostoon olisi tarkoitus laittaa kansiot, sun muut pienet tilpehöörit, leluja joita ei sillä hetkellä tahdo freteille antaa. Hyllyille olen suunnitellut laittavani koriste-esineita, tai jos joskus tulisi näyttelyistä saatua jotakin olisi hyllyt valmiina. (En vaan vielä osannut päättää kummasta pidän enemmän, hinta eroa hyllyillä oli aika paljon, mutta kallistun ehkä halvempaan, näyttääkin ihan mukavalle) Roskakorin haluan ehdottomasti, tuo tynnyri näyttää kivalta, ja kansikin löytyy, fretit tuottaa roskaa aina silloin tällöin, ja tuo voisi käydä wc laatikoitten tyhjentämisessäkin kunhan muistaa tyhjentää tarpeeksi usein. Naulakoita katselin netistä erillaisia, mutta löysimme kivan valkoisen naulakon, jossa on 5 paikkaa Minimanista Ideaparkista. Naulakko on oikeastaan paljon kivempi, kun kollaasiin laitettu musta. "Kansioille" en ole vielä keksinyt käyttöä, näyttivät kivalta, ja sopii siihen väritykseen mitä fretti huoneeseen tahtoisin. (Hintakaan ei ollut kummonen, joten tuskin turhaan tulisi hankittua)
 Sisustukseksi jos tätä voi kutsua olen kattonut joitakin kivoja juttuja, jotka miellyttävät omaan silmääni. Tuo tyyny oli todella sulonen, ja ajattelin poikien mahd. nukkuvan siinä, lattia tyynyksi tarkoitettu siis. Tuolin ajattelin hankkia jo nyt mahdollisimman pian, värissä pinkki. Portti on pakko ostaa oven pieleen, sillä haluan pitää fretti huoneen ovea auki, en tiedä onko kyseinen portti juuri se mikä meille kävisi, vai olisiko joitain parempia vaihtoehtoja. Jakkaroita haluaisin muutaman, josko IKEAsta löytyisi tuo vaaleanpunaisena tai pinkkinä. Verhoja etsin mutten löytänyt oikein mitään kivoja, päädyin alustavasti edullisiin pallo paneeliverhoihin, tiedä sitten onko tulevaisuudessa muut suunnitelmat. Lampaantalja meiltä löytyykin ja on ollut pojilla patterin vieressä kovalla käytöllä, halusin kuitenkin laittaa sen kollaaseihin.
Muihin juttuihin jaottelin ruokinnan, pedit, lelut, häkit sun muut mitä nyt fretti taloudessa kuuluu olla. Mökkiä olen jo monta vuotta hamunnut itselleni, mutta kun hintalappu on osunnut silmään, olen aina vaan siirtänyt ja siirtänyt ostoa. Jos jossakin vaiheessa tulee tarjoukseen yritän saada senkin ostettua. Kollaasin kupit ovat todella nätit, ja juuri mun tyyliset. Tuskin kukaan edes kuppeja kattelee, mutta musta on kiva antaa pojille ruoka kivoista kupeista, nuo kupit itseasiassa olen jo ostanut Water kupin valkoisena ja Food kupin sinisenä. Kuvan häkin myin juuri pois, ja ostin tilalle Ferret Nationin, siitä tulee juttua hieman myöhemmin. Petejä olisi kiva ostella, ja tehdä itse. Ostimme joku aika sitten pojille valkoista peltosalaoja putkea 5m, ja olen todennut sen hyväksi meille, jotan kuvan putki ei ole enää ostoslistalla. Väri maailmaksi olen ajatellut harmaan, valkoisen, vaaleanpunaisen ja ehkä mahdollisesti vaaleansinisen.

(Pst. Nämä ovat suunnitelmia, jos me saamme syksyllä pojille oman huoneen, ja vain mahdollisuuksien mukaan sisustan sitä. Kuitenkin mulle on tärkeää, että koti näyttää kivalta, ja fretti-huone kuuluu juurikin yhteen kodin osaan. Jossei fretti huone toteudukkaan jostain syystä, jäävät nämä haaveiksi. Mutta haaveillahan saa aina)

1 kommentti:

  1. Siis kuppien hyvä ulkonäkö on ehdoton must! _Sitä_ Kuppia metsästetään vaikka pitkin maita ja mantuja, kun ei vähän sinne päin käy missään tapauksessa! Ei sillä, että sillä olisi itse eläimelle minkään valtakunnan merkitystä, mistä se ruokansa syö tai vetensä juo, mutta kivannäköinen kuppi on omistajan mielenrauhalle ehdoton. Kivannäköisen kupin voi myös jättää lattialle ilman, että tekee mieli haudata se maan alle.

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !