maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuu tiivistetysti

Meillä ei blogissa ole vielä ns. "joka kuukauden" postausta. Eilen sain idean että jotakin säännöllistä voisi meidänkin blogista löytyä. Kuukauden tiivistelmästä kuulosti omaan korvaani oikein hyvältä, ainekin näin aluksi. Yritän parhaani mukaan tästä päivästä lähtien kirjoittaa joka kuukauden lopulla tiivistelmää menoista, ja tekemisistä.


2.8 Olimme Espossa Kesäpiknik näyttelyssä. Näyttely järjestettiin ulkona ja tuomarina oli Christina Steensbro Tanskasta. Mukana oli niin uusia, kun vanhojakin fretti tuttuja. Päivä oli lämmin ja juttua riitti. Ramonen sijoittui luokkansa toiseksi. Lisää voit lukea tästä.




 15.8 Olimme ensimmäistä kertaa koko poppoon kanssa Lahden Faunattaressa esittelemässä frettejä. "Millainen lemmikkinä? Mitä syö? Pitääkö olla yks, kaks vai kymmenen?Eiks nää tuhoo joka paikan?" ja monen monet tutut kysymykset virtasivat korviini. Muutamat ihmiset kävivät useamman kerran tutustumassa meidän laumaan, välissä haettiin vain koko perhe mukaan. Myös muutamia tuttuja kävi moikkaamassa meitä. Esittelypäivät ovat mahtavia, mutta samalla hyvinkin väsyttäviä. Toivottavasti pääsisimme taas lähi kuukausina johonkin toiseen liikkeeseen ihastuttamaan ihmisiä.
Meillä on tässä kuussa ollut myös mukava määrä hoito frettejä kylässä. Viima tuli meille hoitoon 14-17.8, ja Hannan fretit (Tarmo, Sissi, Coco ja Muro) olivat viime viikon tiistaista eiliseen. Oma poppoo on ollut jo heti muksujen tulon jälkeen kasassa, ja on ollut ilo huomata kuinka kivasti jengi tulee juttuun myös vieraiden frettien kanssa. Toki pieniä poikkeuksia on, mutta kukaan ei ole ketään tappamassa. Viimaa hieman jännitti meidän näädät ja juoksi karkuun aluksi minkä kerkesi, halusi paljon viettää meidän sylissä aikaa ja jakoi pusuja minkä kielellään kerkesi. Poika kuitenkin sulautui ihan hyvin muuhun poppooseen. (Lukuunottamatta Ramonen ja Viiman ensi tapaamista, kaikki meni hyvin). Hannan freteistä vain Coco tulee täydellisesti omien näätieni kanssa juttuun ja Muro ja Sissi vaihtelevalla menestyksellä.
Osoitettakin olemme kerinneet tässä kuussa vaihtamaan ja fretit ovat päässeet viettämään aikaa ihan omassa huoneessaan. Odotan kaveria poraamaan vielä seinälle hyllyn, johon saan ruusukkeet ja muita roinia kivasti esille, jonka jälkeen voinkin ehkä antaa teille jo jonkin näkösiä kuvia missä meidän poppoo asustaa. Olen ihminen joka ei mielellään puoli valmiista kuvia anna, joten saatte vielä hetken odottaa.

6 kommenttia:

  1. Ruusuihin en sua hukuta enkä risuilla ruoski, mutta tää ideasi vaikuttaa omasta mielestäni paremmalta kuin hyvältä et just go girl!
    Kuukauden tiivistelmäpostauksissa ois omasta mielestäni hyvä olla aina paljon kuvia ja videotkin suurta plussaa.
    En sua tunne mutta itselläni tulisi kuukauden postaustiivistelmissä eteen jossakin vaiheessa se ettei mulle joka kuukaus tapahdu mitään niin mainittavaa...Mutta silloinhan voisi kirjoitella niitä perus kuulumisia ja jos tykkää askartelusta tai ylipäätään käsitöistä niin jotakin semmoista muun ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otetaan seuraavassa postauksessa huomioon nuo kuvat :) Videoitakin mielelläni tänne laittaisin, pitäisi vaan tutustua enemmän noihin editointi juttuihin.
      Meillä on onneksi tulossa aika paljon tapahtumaa loppuvuodelle ainakin! Katsotaan mitä tästä tulee.

      Poista
  2. Ompa kiva idea tuo kuukauden kooste! :) pysyy edes jonkinlainen tahti päällä. Itselläki vaihtelee tosi paljon kirjotustahti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai niin! lukija lista on nyt näkyvillä osoitteessa www.rosvokopla.blogspot.fi kuten toivoit :)

      Poista
    2. Hieno juttu, pystyy helpommin seuraamaan teidänkin blogia :)

      Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !