lauantai 5. syyskuuta 2015

Lemmikkiblogit


Eletään Toukokuuta, kun Lemmikkiblogeista alettiin mainostamaan, mietin jonkin aikaa uskaltaisinko hakea mukaan. Mielessä pyöri kysymykset onko meidän blogi tarpeeksi hyvä noin isoon ja uuteen blogiportaaliin mukaan, kiinostaako ketään edes lukea meidän blogin tekstejä, ja ovatko "päätähdet" tarpeeksi kiinnostavia. Päätin kuitenkin kokeilla, mitä me menetettäisiin? Laitoin hakemuksen, ja pian sainkin vastauksen. Meidän blogista oltiin kiinnostuneita. Keskustelimme erillaisista asioista portaalin perustajien kanssa, ja vihdoin sain tiedon että meidät on valittu mukaan. Olin ihan ihmeissäni, tämä meidän blogi pääsee noin upeaan portaaliin mukaan. Innostuin heti, ja jäimme odottelemaan paperihommia ja muita asioita. Perustajilla oli aluksi kiire uuden portaalin pystyyn laittoon, jonka takia meidän lisääminen kesti hetken. Nyt voin vihdoin kertoa teille kaikille, että emme kirjoita enää blogia yksityisesti vaan olemme mukana suomen ensimmäisessä lemmikki blogi portaalissa.

Suosittelen lukijoitamme kurkkaamaan Lemmikkiblogit sivustoa. Sivuille on koottu erillaisia bloggaajia, jokaisella on erillaisia päätähtiä, erillainen kirjoitustapa, sekä aivan erillaiset ja ainutlaatuiset blogit. Itsekkin olen löytänyt portaalista uutta luettavaa. Mukana on lemiä, kaneja, koiria sekä kissoja.

Blogimme ei tule muuttumaan hirveämmin tämän uudistuksen myötä. Ulkoasu tulee tietysti muuttumaan jossakin kohtaa uusien perheenjäsenten vuoksi, sekä lemmikkiblogit on tullut meidän bannerin yläpuolelle.

Toivottavasti tekin tykkäätte tästä uudistuksesta ja uudesta blogiportaalista. Itse olen ainekin todella innoissani. Kirjoittakaa kommenttikenttään mielipidettä lemmikkiblogi portaalista, mitä piditte?

Muistutan vielä, että meidät löytää myös facebookista klikkaamalla TÄSTÄ.

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  En ole ennen lukenut blogiasi, mutta nyt tulin katsomaan kun huomasin Lemmikkiblogin kautta blogisi. Heti ihana banneri sai minut mukaan, ja aion jäädä seurailemaan!

  Tekstisi ovat mielenkiintoisia ja kuvat niin hienoja! Frettisi ovat myös syötävän suloisia (:

  Minulla on kaksi degua, ja joskus haluaisin frettejä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Mukava kuulla. Tervetuloa seuraamaan blogiamme, toivottavasti saat kirjoituksista jotakin irti. Banneriin on tulossa lähi aikoina vielä uudet tulokkaamme Koda ja Amelia :)

   Fretit ovat kyllä todella mahtavia eläimiä. Kannustan tutustumaan lajiin, ja miettiä fretin hankintaa kun jyrsijöistä aika jättää :)

   Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !