torstai 6. elokuuta 2015

Kesäpiknik 2015

Lauantaina meidät saattoi bongata Espoosta Kesäpiknik näyttelystä. Näyttely oli minulle ensimmäinen, sillä emme viime vuonna mahtuneet mukaan. Päivä oli hieman haasteellinen, sillä näyttely oli pihalla. Oskari joutui viettämään päivänsä boksissa, onneksi kuitenkin nukkuen,
boksikaan ollut ihan mini kokoa. Meillä oli aitauksen alla pressu ja kattona aitauksessa playpenin pohja, muutaman kerran jouduin havahtumaan kun Ramonen tepsutteli katon päällä. En ollut ilmeisesti laittanut kaikkia kohtia tarpeeksi kunnolla kiinni, jonka seurauksena tuuli avasi katon. Päivä oli oikein mukava. Näki taas ihmisiä, joita ei ollut hetkeen nähnyt, myös muutamia suloisia näätä vauvoja oli mukana. Olen jo pitkään seuraillut blogia Päärynäeläin, ja minusta on hieman tullut haisunäätä Miikkiksen suuri fani. Olin innoissani, kun näin Miikkiksen piknikillä, harmikseni olin hieman stressaantunut koko päivän 2,5h yöunilla, ja sillä että jouduin seurailemaan sekä omien, että frettikaverin näätiä, viemään mm. tuomarille. En kamalasti kerinnyt lääppimään tuota pikku blogi idoliani, toivottavasti pääsen vielä joku kerta kunnolla näkemään tuon, Susannan ja kärpät. Taas sain yllättyä palkintojen jaossa, kun Ramonen sijoittui luokkansa toiseksi. Muutkaan omat näädät eivät saanneet kovinkaan huonoja pisteitä, vaan yllätyin positiivisesti. Muksut saavat nyt rauhassa kasvaa, ja seuraavaksi suunnistamme Finnish Ferret Festivaliin.

Pahoittelen jo nyt, että blogi saattaa elää hetken hieman hiljaisempaa eloa. Saatiikin meidän uuteen kotiin avaimet jo tällä viikolla, ja yritetään pikkuhiljaa muuttaa. Joten kuvia en kerkiä kamalasti räpsimään.

Loppuun vielä kysymys, millaisissa eläin tapahtumissa kuten näyttelyissä olette tänä kesänä olleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !