sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Puhelinkuvia viikolta

Koskaan en ole tainnut vielä puhelinkuvia tänne blogiin laittaakkaan. Olen omistanut sen verran "huonon" puhelimen ettei kuvien laatu ole ollut edes tyydyttävällä tasolla, jotta olisin niitä blogini puolella esitellyt. Varsinkaan näätä kuvia. Tästä laumasta on erityisen vaikea saada puhelimella onnistunutta kuvaa, jos valotus ei ole hyvä tai fretti yhtään liikkuu. Onneksi minulle on nyt kotiutunut Honor 7, ja kuvien laatu olla sellaista että tännekkin saattaa silloin tällöin eksyä puhelimella räpsästyä materiaalia, kuvat eivät ole priimaa mutta kyllä niistä selkoa saa. Puhelinta tulee kannettua myös hieman enemmän mukana, kuin kameraa. Joten jos vain näistä tykätään niin postauksiakin voisi tulla hieman enemmän. Olen ollut tällä viikolla ensimmäisen kerran tänä syksynä kunnolla kipeänä, ja yrittänyt tehdä vain "pakolliset" asiat näätien kanssa, jotta vältyttäisiin compolta ihmiset ja fretti lauma flunssassa. Toistaseksi ollaan ainekin selvitty, vaikka olenkin joutunut siivoamaan näätähuonetta kipeänä, vaikka fretit ovat olleet samoissa tiloissa.

1. Amelia ja Oskari ottaa tirsoja häkin yläkerrassa. 2. Oskarin kuvia ei ole hetkeen näkynyt, kun olen yrittänyt saada muksuista jonkunlaista kuvamatskua tänne blogin puolelle. 3. Koda on kasvanut tasaisesti. Ensin kasvettiin pituutta ja nyt alkaa massaakin jo tulemaan.

4. Yritin hieman laittaa näätien kaappia kuntoon, jotta sieltä jotakin löytyisi ja voin todeta tilan loppuvan kohta kesken :D 5. Amelia löysi siivouksen keskeltä jätetyn pyyhkeen, ja kävi nukkumaan. Sievä tyttö, eikö vain? 6. Koda ottaa unta kaaliin, vai miten sanonta meneekään? 7. Yritin myös katsella löytyykö "kangas, peti, riippari" varastosta meille turhuuksia.

8. Ramonen tuli poseeraamaan, kun annoin poppoolle ruokaa. Sotkevat ruuat olen yrittänyt syöttää häkissä. Pennuilla on ihmeellinen tapa ollut, että ruokaa löytyy jopa seiniltä. 9. Flunssakuumeesta huolimatta näätä huone ei odota viikkoa siivoojaansa. 10. Koppikselle ostettiin jo joku aika sitten oma uima-allas, kunnon vesipeto kun on. 11. Kuva, joka saattaa ällöttää joitakin ihmisiä, mutta on erittäin luonnollista freteille. Yhtena päivänä, yöpalaksi oli syyrialaisia hamstereita. Nuo oli himppasen liian isoja vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !