tiistai 22. syyskuuta 2015

Puhelinkuvia vko 38&39

1. Tänään käytiin muksujen kanssa riehumassa, Hannan Coco fretin luona. 2. Vauvat nukkuu niin somasti 3. Sunnuntai aamu alkoi näiden ihanien poikien kanssa.

4. Nää rukan hihnat on vaan niin super söpöjä. Jokaiselle on oman värinen, ja tottakai mätsäten valjaisiin. Vielä haaveissa vihreet valjaat ja ihana vaaleen vihreä hihna. 5. Lapsukaiset iltapalalla, Ramonen näyttää mallia lempiherkku kauloilla. 6. Pikkuset talvisudet odottaa, että äiti päästäis juoksentelemaan koko asuntoon. 7. Lauantaina käytiin pentu treffailemassa, ja tämmönen hurmuri oli meitä vastassa.

8. Tao, niin hieno poika. 9. Kerrankin oltiin jossakin liian ajoissa. Lauantaina oli Linnunmäessä joukkorokotus, ja yllätykseksi bongattiin petenkoiratarvike, jossa käytiin tappamassa aikaa. (tarttui sieltä jotain mukaankin) 10. Uusi playpeni ja matto, yllätykseksi mukana oli myös kassi. Nyt sai äitille vietyä toisen aitauksen, kun siellä käydään. 11. Lapsukaiset ottaa rennosti, isoveli tietysti patjana alla.

12. Puntari päivä, Amelia oli vihdoin ottanut painoa. 13. Ifolorin tilaus tuli, vielä kun saisi nuo kuvat seinälle kivasti.. Yrittämiseksi jäi :D 14. Amelia kiipes kovaa vauhtia kohti häkin katto osaa.

15. Miten kauniin tytön olenkaan itselle saannut 16. Ykkösmuru. Rakkaimmista rakkain Ramone köllötteli äitin kanssa lattialla. 17. Koda simahti. 18. Näädät tykkää ihan hurjasti riippukeinuista. Tuo nassu <3

19. Uudet pelletit= Kaivuuta ja köllöttelyä. 20. Amppis tiirailee parvekkeelle. 21. 10kg kauloja tuli ostettua Hannan kanssa puokkiin. Oli pienoinen työ pussitella noita. 22. Lähdössä ensimmäistä kertaan tsiigailemaan uuden asunnon pihamaita. Ja hetihän me bongattiin myös etlarin kirjoittaja :D

23. Uusia hurjan söpöjä tarjous leluja m&m. Noita on tullut hypisteltyä ja vihdoin niitä sain. Kodan kanssa ostettiin myös uusi hihna jätkälle. 24. Isoveli ja sen pikkuveli. 25. Lampaantalja ja niin kaunis suklaahippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !