perjantai 4. maaliskuuta 2016

Helmikuu tiivistetysti

Kuukausi taas vaihtui, ja kirjoittelu taas jäi vähemmälle, unohdin kokonaan kirjoittaa kuukauden tiivistelmän. Mutta mielummin myöhään, kun ei milloinkaa. Nyt Maaliskuussa yritän hieman tsempata tämän blogin kanssa, pikkuhiljaa alkaa kiireisin aika olla ohi.
Mutta mitäkö meidän Maaliskuuhun kuului?

6.2 Olimme Raisiossa viettämässä WestCoastWinter Ferret Showta. Tuomarit olivat Ruotsista saapuneet arvostelemaan frettejämme.
Arvostelu oli todella löysää, kaikki frettimme saivat yli 90.p. Eikä luokkien välillä frettien pistemäärät olleet suuria.
Lähdimme ystäväni työn vuoksi hieman aikaisemmin näyttely paikalta, harmitti hieman ettei nähnyt palkintojen jakoa, mutta eipä meidän fretit sieltä mitään saanneetkaan. Tästä näyttelystä en tehnyt postausta, sillä pidin "kuvattoman" näyttelypäivän, nautin tai ainekin niin yritin päivästä, ja jätin kameran kotia.

12.2 Meidät pyydettiin pitämään fretti päivää Lahden Sykkeen Mustiin&Mirriin. Oli hieman erillaista, sillä normaalisti kaikki esittely päivät oli sijoitettu Lauantai päiville, ja nyt poikkeuksellisesti oltiin paikalla Perjantaina. Ihmisiä kävi mukavasti, ja liikkeen naiset oli ihan mahtavia. Olo oli niin tervetullut.


13.2 Käytiiin kurkkaamassa Vantaalla toistamiseen Valentine`s Ferret Showta. Tuo näyttely on niin huippu ja olin ihan innoissani, kun se järjestettiin tänäkin vuonna. Yllätykseksi Koda sijoittui luokkansa toiseksi, ja nappasi samalla ensimmäisen sijoituksensa, Ramonen taasen oli luokan ensimmäinen. Vaikka voitto ei olekkaan tärkeintä, oon super tyytyväinen poikien sijoituksiin. Näyttely paikalla näin taas Amelian äitiä, likoissa on todella paljon samaa näköä. Mukava päivä kaikin puolin, pääsin myös ensimmäistä kertaa piikitettäväksi Emeliinan käsiin. Tästä voit lukea lisää.
(C) Saara Liiman


17.2 Käynnistettiin blogin toinen arvonta. Palkintoja on kaksi toinen sopii enemmän koirille, ja toinen kissoille/freteille. Aikaa osallistua on 6.3 saakka, joten jos vielä halunet mukaan, käy osallistumassa. Tästä arvonnan sivuille.


27.2 Olimme viettämässä fretti päivää Orimattilan Mustissa&Mirrissä. Ystäväni on työssäoppimassa kyseisessä liikkeessä, ja yhteistyössä sovimme esittelyn. Orimattilan viime esittelystä onkin jo aikaa, esimerkiksi. liikkeen pitäjä on kerinnyt vaihtua jo. Ihmisiä kävi ihan mukavasti katsomassa, eikä tarvinnut yksin seiskolle.


Shoppailu; Helmikuussa fretti tavaroiden shoppailu jäi minimiin. Näädät saivat vain 20kg pellettiä hintaan 6,95e, ja tähti pedin jonka ostin Lisalta 3eurolla.

Tässä joitakin suurimpia tapahtumia ja menoja Helmikuulta. Alkuvuosi on ollut todella kiireinen ja eritoten fretti painotteinen. Nyt hieman hiljenee, ja katsotaan mitä keväälle keksitään. Voin sanoa, että kolme näyttelyä ja kolme fretti esittelyä kahden kuukauden sisää on aika paljon. Hieman ehti jo puutuakkin, ja odotti vain tyhjää viikonloppua jolloin ei tarvitsisi tehdä yhtään mitää.

Helmikuun risut ja ruusut
- Blogi ei päivittynyt tarpeeksi, kiireiden vuoksi.
+ Amelia on aloitellut kiimaa
+ - Näyttelyitä oli paljon, ja nyt siirrymme pienelle tauolla.

Maaliskuun suunnitelmat/tavoitteet
- Amelia lähtee sijoitus kasvattajalleen, ja opettelemme hetken elämää vain poikien kanssa.
- Blogin päivittelyä, olisi kiva saada luonnoksista tekstiä julkaistavaksi.
- Blogin uusi ulkoasu on tekeillään. Meidän blogin remppaa VIIMAISA

1 kommentti:

  1. Hieno uusi ulkoasu. :) Jotenkin kolahti tämä blogi, kun luin esittelyäsi. 2011 myös meillä asui muutaman viikon ajan pieni näätävauva. Useaan kertaan kasvattajalla vieraillessa ei oireita kenellekkään tullut mutta muutaman viikon yhteiselon jälkeen perheenjäsenellä puhkesi allergia. Vielä uskallan vähän haaveilla näädästä ja toivoa että sellainen joskus meidänkin taloudessa uudestaan tuhisee. :)

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !