sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Uusi ulkoasu

Olipas nopeeta toimintaa, kirjoittelin vasta muutama päivä sitten, että blogimme ulkoasu tulee kokemaan tämän kuukauden sisällä uuden muodonmuutoksen. Pinja eilen ilmoitti, että nyt olisi valmista ja voisi laittaa tämän meidän blogiin.
  Olen super tyytyväinen muutokseen. Uusi ulkoasu on paljon raikkaampi, kun vanha. Jotkut vanhemmat tekstit näyttävät tosin hieman hassuilta, kun olen ne rivittänyt vanhan fontin mukaan, mutta ei anneta sen häiritä.
  Fretti sivuille tulen vielä tekemään itse jonkunlaista muutosta, sillä näätien kuvat eivät ole enää tätä tyyliä mitä blogissamme tällä hetkellä on. Mutta kaikki ajan kanssa. Saimme myös kivat näyttely taulukot jokaisen sivuille, eivätkä tulokset enää ole miten sattuu siellä täällä.
  Ulkoasun meille loihti Pinja, joka kirjoittaa blogia Viimaisa. Kannattaa käydä ehdottomasti kurkkaamassa, Pinjalla on hienoja kuvia, ja kivoja tekstejä.

Mitä mieltä olet uudesta ulkoasusta? Tekisitkö jotain toisin, tykkäsitkö jostain tietystä?

2 kommenttia:

  1. Tosi jees ulkoasu! :)

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana, harmoninen ulkka! Tekstin kokoa kyllä itse suurentaisin, nykyään on isot resoluutiot ja 10px fonttikokoa on epämiellyttävä tihristellä - etenkin kun sitä tekstiä just blogissa luetaan ja paljon. Mä heittäisin fonttikoon ainakin 12 pikseliin.

    Mutta ei mulla muuta, tykkään näistä harmonisista sävyistä tosi paljon. ♥

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !