tiistai 5. huhtikuuta 2016

Eläinystäväni - Mukana arvonta.

Viime vuonna Petexpo, tänä vuonna Eläinystäväni. 
Minulle tuli sähköpostiin ilmoitus bloggaaja passin hakemisesta, olisin unohtanut koko asian jos muistutusta ei olisi tullut. Päätin laittaa hakemuksen menemään, ja tänään sain tietää, että meidät valittiin yhdeksi bloggaajaksi. 
Toisaalta tämä ei muuta meidän tuloa kummosesti, sillä sain eilen tietää että fretti-puoli on myös tulossa, ja ilmottauduin yhdeksi esittelijäksi. Mukana on myös muita fretti-ihmisiä, sekä heidän frettejä.

Meidät on mahdollisuus tavata lauantaina yhdestä eteenpäin fretti puolella, otan mukaan Kodan ja Ramonen. Luultavasti tulen myös kiertelemään putiikeissä, saa tulla nykäisemään hihasta jos näkee.

Minulle annettiin myös mahdollisuus arpoa kaksi lippua blogin lukijoiden kesken. Jos osallistujia tulee vähintään viisi laitetaan yksi lippu arpoen, jos kiinnostuneita on kymmenen tai enemmän laitetaan kaksi lippua arvontaan. Yksi lippu/per henkilö. (*arvo 18e/lippu) 
Yhdellä lipulla pääsee kaikkiin tapahtumiin; Eläinystäväni, Lapsimessut, Modelexpo, Kädentaitotapahtuma sekä Outletexpo.

  • Ainoat vaatimukset arvontaan ovat, että olet blogimme tai instagrammin kirjautunut seuraaja.
  • Kerrothan kommentissa millä nimellä seuraat, sekä sähköpostiosoitteesi josta voin sunnuntaina tavoittaa sinut.
  • Jos haluat voit kertoa mitä osastoa/tapahtumaa odotat eniten messuilla. 
  • Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 10.4 kello 12.00 saakka.



4 kommenttia:

  1. Minä olen jo viime vuodesta saakka haaveillut että menisin katsomaan Scandinavian Winner Show'ta, sekä tottakai muutkin ihmeteltävät ja katsottavat kyseisillä messuilla kiinnostaa!

    Seuraan blogia nimellä Aino Vakkilainen (tai sähköpostilla kaamakettu@gmail.com, en tiedä kummin se sinulle näkyy?) ja Instagramia nimellä pimeita_riimeja. :)

    VastaaPoista
  2. Bloggerin kautta nimellä Piiuli mukaan kirjautuneena. :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Luen nimellä Hapero & hapero@iki.fi :)

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !