sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Lauma kasassa

En ole blogin puolelle hirveästi kirjoitellut, mutta instagrammia seuranneet ovat voinneet huomata ettei Amelia ole hetkeen ollut kotona.
Amelia on meillä sijoituksessa, ja lähti viime kuussa astutuspuuhiin kasvattajan luokse, jonne jäikin odottelemaan vauvojen tuloa. Kerkesimme jo hieman innostua, että muksuja olisi tulossa kunnes Amelia kävi kasvattajan kanssa torstaina ultrassa jossa kävi ilmi että neiti on tyhjä.
Kävimme ystäväni kanssa perjantaina hakemassa neidin kotia, odottamaan mahdollista uutta kiimaa. Samalla reissulla päästiin taas sylittelemään Hoshikon pieniä vajaa kolme viikkosia ipanoita.

Jännitin hieman miten pojat ottavat Amelian tulon, sillä kuukausi on pitkä aika. Aluksi kotkotettiin, kaikki kolme poikaa juoksi Amelian perässä kun neiti yritti tutkia huonetta ja tuoksuja. Kaikki meni kuitenkin tosi kivasti, pian alkoi pojistakin löytyä virtaa ja saivat kivat leikit aikaseksi.
Amelia on ollut todella hellyydenkipeä, viihtyy sylissä ja antaa pusuja. Allekirjoittaneella on ollut hieman ikävä yli-innokasta miniä, mutta aika jonka se kasvattajan luona vietti ei ollut niin kamalaa kun kuvittelin. Alku oli vaikeaa, mutta aika meni todella nopeasti. Uskon tähän auttavan sekin kun kotona oli muitakin frettejä, eikä ainokainen ollut poissa. Olisi voinnut kotona olla muuten hieman hiljaista, kun on tottunut että joku pyörii aina jaloissa.

2 kommenttia:

  1. Sinulle olisi pieni tunnustus blogissani :)

    http://paarynaelain.blogspot.fi/2016/05/blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !