maanantai 2. toukokuuta 2016

Eläinystäväni messut

Vihdoin ja viimein saan kirjotettua tämän tekstin puhtaaksi, viime viikot ovat olleet todella kiireistä taas, ja olen ollut erittäin väsynyt. Viime viikonloppuna nukuin 14h yöunia, mennen jo 21 illalla nukkumaan. Millään ei ole iltaisin silmät pysyneet auki tämän kirjoittamiseen.

Hain Eläinystäväni messuille bloggaaja-passia ja sainkin sen. Sain vasta päätöksen tultua tietää, että Pääkaupunkiseudun fretit ry. on myös piste paikan päällä, jonne etsittiin esittelijöitä. Me sitten Tomin kanssa ilmottauduttiin mukaan. Olimme paikalla n. 13-17, kerkesimme onneksemme myös kiertää hieman messuja.

Kokoan listan plussista ja miinuksista messuilta. Vaikka sain bloggaaja-passin messuille, haluan vielä korostaa ettei minulle ole maksettu tämän tekstin kirjoittamisesta, kerron siis rehellisen mielipiteeni messuista.
+ Erillaisia pisteitä oli paljon, ihmiset olivat iloisia, ja kertoivat mielellään eläimistään & tuotteista.
+ Puuilon piste oli uusi tuttavuus ainekin itselle. Heti huomattuani tuon kojun halusin päästä katsomaan mitä sieltä löytyi. Ostimme lopulta lelu huiskan, sekä kaksi pussia HauHaun lihanameja. Puuilo oli selvästi panostanut, jokaisessa pussissa oli mm. koirankakkapusseja, ruokanäytteitä.
+ Pisteet olivat järkevästi pystytetty, helposti sai kiertää jokaisen kohdan ilman, että olisi tarvinnut hyppiä sinne tänne.
+ Tämä ei liity varsinaisesti messuihin, mutta oli mukava kun joku teistä lukijoista kävi moikkaamassa.
+ Meitä bloggaajia muistettiin todella kivasti, saimme pienen yllätys pussin, vielä jälkikäteen josta löytyi kangaskassi, penaali, sekä koiramme lehti. Tästä iso plussa, viime vuonna tälläistä ei ollutkaan.
- Paljon koirien ja kissojen ruokia. Olisin kaivannut enemmän pienempiä leluja, sekä myös pienemmille eläimille soveltuvia pisteitä. Mm. Pecopetsin piste viime vuonna oli ihan huippu.
- Pisteillä olisi voinnut olla enemmän jaossa mm. näytteitä, joita ihmiset voisivat kotona eläimilleen testata.
- Monissa kojuissa hinnat olivat korkea. Valitettavasti ne pienimmätkin jutut mitkä kiinnostivat jäivät kojuille hintalapun nähtyä. Toivoisin siis enemmän kunnollisia messutarjouksia. En itse ainekaan koe "tarjouksena" noin isossa tapahtumassa esimerkiksi. 40e pientä petiä.

Ymmärrän toki ettei messujen järjestäjät voi mm. kojujen hintoihin vaikuttaa, vaan ne jäävät näytteelleasettajien vastuulle, mutta ehkä tästä he voivat saada vinkin. Messut olivat muuten kivat, harmi ettemme päässeet sunnuntaina tulemaan paikan päälle, kun mukana olisi ollut mm. koira rotuja joihin olemme netin välityksellä tutustuneet. Haluan vielä kiittää showlinkpetsiä messuista, ja pahoitella että tämän kirjoittaminen kesti. Toivottavasti näämme myös ensi vuonna messuilla.

2 kommenttia:

  1. Tykkään todella paljon tällaisista postauksista, joissa on listattu plussat ja miinukset, oli myös kiva lukea tästä tapahtumasta, kun en itse ollut siellä :(.

    VastaaPoista
  2. Todella ihana postaus ❤

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !