keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Pickpocket’s Whisper of the Heart

Saanko esitellä meidän uuden perheenjäsenen Pickpocket`s Whisper of the Heart.  Aava on syntynyt 29. maaliskuuta, ja on Lisan Anime pentueesta.
Viime vuonna odotin Nanon ja Unon pentueesta pientä pastelli tyttöä, mutta pentuja ei kuitenkaan syntynyt. Tänä vuonna Hoshi sai pentuja Unon kanssa ison katraan, eikä näitä muksuja voinnut välttää, kun Ameliaa haettiin ja vietiin. Sieltä sitten pääsi ihastus roihahtamaan pastelli neitejä kohtaan, ja aloimme Tomin kanssa keskustella entäjos.
Päätöstä ei kuitenkaan tarvinnut kauaa miettiä, ja tällä hetkellä aitauksessa möllöttää pieni pastelli neidin alku.
Aava on todella reipas neiti. Päivät ovat menneet hyvin, sunnuntai aamuna oli pieni itkukohtaus, mutta se meni nopeasti ohi Ramonen voimin. Olemme pystyttäneet oman aitauksen olohuoneeseen Aavalle. Neiti on vielä niin pieni, ettemme uskalla laittaa sitä muiden joukkoon samalla tavalla kun esimerkiksi Kodan ja Amelian viimevuonna. Varsinkin Amelia ja Oskari meinaavat leikkiä vauvan kanssa vähän liian rajuja leikkejä, joten isommat saavat olla valvonnassa Aavan kanssa, Ramonea lukuunottamatta joka saa/joutuu hieman enemmän olla aitauksessa. Tulen tällä viikolla kirjoittamaan tytöstä hieman enemmän, vauva postauksia tulossa siis pitkin kesää.



2 kommenttia:

  1. Voi ei mikä rakkaus! ♥ Lisää vaan vauvvapostauksia, ja miten lähtee arki pyörimään :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei mikä söpöys!! Kattelin Facebookista Näätäklaanin sivuilta sen eilisen videon ja meinasin kuolla söpöyteen. <3

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !