torstai 16. kesäkuuta 2016

11viikkonen prinsessa.

 Ollaan nyt itse päästy jo hieman tutustumaan paremmin Aavaan, ja on aika kertoa myös hieman teille miten meillä on mennyt ja millainen tirppa tämä meidän uusi prinsessa onkaan.

Niinkun aiemmin kerroin Aava on todella rohkea, ja utelias pieni fretti lapsen alku. Pientä näykintää on silloin tällöin ollut, mutta yleensä siihenkin on riittänyt sana ei, jonka jälkeen saa ison kasan pusuja, ja koiranpentu ilmeen takaisin.

Aava tulee toimeen meidän muun lauman kanssa todella hyvin. Alussa pelkäsin, että neljän fretin laumaan kun lisää yhden, voi tulla pieni soppa.
Jännityksestä huolimatta melkein heti kotiin päästyämme kokeilimme mitä mieltä muut ovat uudesta Tirpasta. Kaikki meni onneksi hyvin, pienen tutkinnan ja nuuskuttelun jälkeen.

Aava asuu vielä toistaiseksi playpenissä olohuoneessa jossa Ramonen on yleensä neidin seurana, sillä tiedän ettei sen kanssa leikit mene liian rajuiksi. Oskari kun taas olisi leikkimässä vauvan kanssa jo "isojen frettien leikkejä", ja koska Aava on niin pieni joutuu näihin leikkeihin silloin tällöin puuttumaan kun huuto on kova. Aava tykkää hyppiä muiden selkään, leikkiä toisten frettien hännillä, ja pureskella "kurttuja".
Aava viihtyy myös yksin, olen sen muutaman kerran yllättänyt leikkimästä pehmo kirahvin kanssa, jonka ostin neidille ennen kotiin tuloa.

Vessan käytössä on vielä sanomista. Aitauksessa on pieni vessa, jonne alussa osuttiin todella kivasti. Nyt vessalaatikkoon mennään, mutta pakki on päällä vähän liian kauan ja loppupää tipahtaa laatikosta niin että heilahtaa.

Aava ottaa myös paljon mallia meidän vanhemmista freteistä. Ramonen on omalta osaltaan opettanut, miten puhtaissa pelleteissä on kiva pyöriä. Oskari taasen on esitellyt hienoja hyppyjä, tulevaisuutta ajatellen, miten kivointen pääsee aitauksesta pois. Aavan harmiksi hypyt jäävät "hieman" liian lyhkäseksi tähän tarkotukseen.

Kaikki on mennyt siis tosi kivasti, ja yritän nyt pikkuhiljaa saada taas blogia aktiivisemmaksi. Facebook sivut löytyy nimellä @Näätäklaani, jonne olen myös lisäillyt pikkusesta ja muista videoita.


3 kommenttia:

  1. Nää kuvat ei ainakaan paranna frettikuumetta! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia pienestä prinsessasta!

    VastaaPoista
  3. Voi että, kuinka suloisia fretit voivatkaan olla <3.

    VastaaPoista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !