keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kansio ongelmat ratkaistu

 Kävin viime viikolla anttilan konkurssi myynnissä, ja toissa päivänä uudestaan. Itselle en löytänyt oikein mitään, mutta freteille tarttui mukaan uudet kansiot, sekä muutamia vilttejä. Aikaisemmin meillä on frettien papereita säilytetty kierre kansiossa, mutta sen pito on tullut työlläämmäksi uusien näätien myötä.
Sekä olen hieman itse laiskistunut jokaisen paperin erikseen reijittämiseen kansion väliin. Nyt vihdoin löysin ongelmaani ratkaisun. Edelliseen kansio postaukseen pääset tästä.

 Uusissa kansioissa on kivat kiinnitykset, ne ovat pirteän väriset ja tilavat. Kansiot myös vaikuttavat laadukkailta, joten en usko niiden menevän heti rikki normaalissa käytössä. Näiden hinta alennuksen kanssa oli n. 2-4e/kpl.
 Pinkissä kansiossa on tyttöjen paperit. Amelialla on passi ja Aavalla Pickpocket`sin terveyskortti. Tähän kansioon mahtuisi vielä yhden fretin tiedot, mutta ainakin toistaseksi pidän loppuja lokerikkoja tyhjinä, jos haluan laittaa niihin muita tärkeitä papereita.
 Valkoisesta kansiosta löytyy poikien tiedot. Oskarilla ja Ramonella on Marian antamat terveyskortit ja Kodalla passi. Tarkoitus olisi hankkia myös muille freteille syys-lokakuun joukkorokotukessa passit, jotta pääsemme käymään myös meren toisella puolella näyttelyissä.
 Kansioissa on mukavasti tilaa. Yhteen kansioon sain mahumaan kolme frettiä. Varmasti näihin olisi saannut useammankin, mutta halusin eri kategorioihin eri lappuset. Jaoin jokaiselle neljä lokeroa. Esimerkkinä tässä on Ramonenin paperit. Ensimmäisestä löytyy mm. pentutarkastus paperit, kauppakirjat, sekä rekisteröinti paperit, myös sukutaulut tms. kuuluvat kyseiseen lokerikkoon. Seuraavaan laitan jokaisen fretin eläinlääkäri laskut. Kolmannesta löytyy arvostelulomakkeet, ja neljänteen olen laittanut kunniakirjat.
 Kansioiden takaosasta löytyy vielä erikseen taskut, joihin voi laittaa mm. terveyskortit tms. Nämä taskut itse tajusin vasta kuvattuani nämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !