tiistai 11. lokakuuta 2016

Northern Art Photos ja alennuskoodiNorthern Art Photos on Suomalainen pienyritys, jossa ennenkaikkea asiakas on etusijalla. Kaikki paino- ja pakkaustyöt, sekä tuotteet tehdään Suomessa. Materiaalit, pakkauspussit ja tuoteaihiot tulevat pääosin ulkomailta, sillä niitä ei suomesta saa.

 Monipuoliseen tarjontaan kuuluvat mm. internetsivut, kuva- ja sisustustuotteet, sekä valokuvauspalvelut. 
Kotisivut ovat mielestäni yksinkertaiset, ja helppo käyttää. Sivuilla on eritelty eri kategoriat mm. Sisustus, Kuvatuotteet sekä omasta kuvasta saatavat tuotteet. 
Tuotteita on mahdollista tilata niin omalla kuvalla, kuin myös sivuilta valmiiksi löytyvistä kuvista. 
Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erillaisia tuotteita, joita omasta kuvasta voi tilata. Hinnat ovat kohtuulliset, ja laatu mielestäni erinomaista. Laajaan valikoimaan kuuluvat mm. mukit, sisustustuotteet, reput, tekstiilit, puhelimien kotelot sekä toimistotavarat.

Sivuja ja palveluja kehitetään jatkuvasti. Vastikään sivuille on tullut omien tuotteiden tilaukseen mahdollisuus useamman kuvan liittämiseen/sommitteluun, myös grafiikkaa ja tekstiä on nyt mahdollista itse lisätä. 
(= Valitse tilattava tuote, valitse suunnittele tuotekuva, etsi koneeltasi kuvat, lisää tekstit ja tilaa valmis tuote omalla kuvalla ja tekstillä.)

Itse olen erittäin tyytyväinen Northern Art Photoksen palveluun. Tuotteet toimitettiin minulle pikaisesti hyvin pakattuina.
Yllätyin positiivisesti valitsemistani tavaroista. Olin lähettänyt Harrille kuvia, jotka olin kopioinnut omalta facebook tililtäni, sillä kyseisiä kuvia ei löydy tietokoneeltani enää. Epäilin että tuotteissa näkyisi myös tämä, mutta kuvat olivat todella hyvä laatuisia. 
Valitsin kaksi tuotetta ja toinen tuotteista oli, jo kirjoituksen alusta löytyvä "meikkipussi".  Tämän tilasin Amelian kuvalla, ja blogimme nimellä varustettuna. Kuva on hyvän laatuinen, ja teksti miellyttää minua paikallaan sekä fontillaan. Kun tilasin tuotteita, sommittelu työkalua ei vielä oltu julkaistu, joten Harri sai sommitella puolestani kyseisien tuotteiden tekstit.
Pussukkaan sopii hyvin, korvanpuhdistuaine, kynsisakset, nutrit sekä tops-puikot, joita näyttelyissä tulee tarvitsemaan. Nyt ei tarvitse enää jokaisena edeltävänä näyttely iltana etsiä kaikkia pien tavaroita, kun ne on nyt pakattuna yhteen ja samaan paikkaan.
Toinen ihana odotettu tuote oli termarimuki. Tähän on helppo ottaa mukaan esimerkiksi näyttelyihin lähtiessä aamu kahvi, kaakao tai tee mukaan, ja se pysyy mukavasti automatkalla lämpösenä. Tämänkin tuotteen kruunaa hyvä laatuinen kuva, sekä omistajan nimi. Nyt ei pitäisi kahvimukitkaan mennä sekaisin.

Lopuksi haluan kertoa teille vielä huippu jutun. Kun tilaatte Northern Art Photos sivustolta tuotteita, saatte 10% alennuksen, kun käytätte kassalla koodia Näätäklaani. Koodi on voimassa 29.12.2017. (Yksi etu/asiakas)

Postaus on tehty yhteistyössä Northern Art Photoksen kanssa. Kirjoitus on kirjoitettu puhtaasti omien mielipiteiteni pohjalta. Tuotteet on saatu yritykseltä.


4 kommenttia:

 1. Heh, mehän taidettiin jutella Westissä, enkä edes tajunnut että oot Näätäklaanin takana, vaikka oon lukenu tätä jo vuosia sitten :D Mietin vaan siellä, että jostain oot tutun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on mennyt tää kommentti ihan sivusuun tän uuden bloggerin päivityksen myötä :D
   Aa :D Me tosiaan käydään todella aktiivisesti näyttelyissä, saa tulla nykäsemään hihasta jos ootte tulossa esim. tänä vuonna näyttelyihin :)

   Poista
 2. Täytyy käydä tutustumassa tuolla. Itse olen käyttänyt VistaPrintiä ja DeinDesignia, joihin olen molempiin ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt :) Suosittelen ehdottomasti.

   Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !