lauantai 6. tammikuuta 2018

Tavotteita ja toivomuksia vuodelle 2018


  • Älä ota stressiä blogista. Toivon, että tänä vuonna saan aktivoitua blogia, ja tavoitteena on kirjoittaa joka kuukausi vähintään yksi kirjoitus, joka tulee olemaan kuukausi tiivistettynä. Viime vuonna kirjoitin näitä muutamia, ja tykästyin todella paljon.
    Haluaisin myös tuottaa enemmän mielipide kirjoituksia, sekä tuotteiden testaus postauksia. Tavoite on siis vuodelle 2018 ainekin 12 kirjoitusta, mutta toiveissa on saada joka viikolle sisältöä tänne.
  • Kirjaa ylös menot. Vuonna 2016 pidin kirjaa meidän eläin talouden menoista.
    Viime vuonna aloitin saman urakan, mutta jossakin kohti unohdin tämän kokonaan. Tässä kuussa olisi tarkoitus tehdä freteille ihan oma vihkonen, jotta muistan ottaa ylös kaikki menot. Olen lukenut viime päivinä Rosvokoplan ja Päärynäeläimen vuoden menoja, ja toiveena on, että pystyisin joulukuun lopussa tai tammikuussa 2019 koota myös samantapaisen kirjoituksen meidän menoista.
  • Kokeile jotain uutta. Viime vuonna pääsin testaamaan pentualustoja, sekä alustojen alle tulevaa suojaa. (Tulen kirjoittamaan tästä myöhemmin tässä kuussa blogiin). Haluaisin päästä testaamaan tänä vuonna ainekin paria uutta tuotetta tai tavaraa. Vielä en tiedä mitä nämä tuotteet olisi, mutta katsotaan mitä vastaan tulee.
  • Ota kuvia. Missähän kamera on tällä hetkellä pölyyntymässä? Kamera pysyi viime vuonna visusti piilossa, mutta vuonna 2018 haluan aktivoitua. Tavoitteena on myös poistaa tietokoneelta huonoja otoksia, jotta tilaa on uusille tuotoksille.
  • Ompele ja laita näätä huone kuntoon. Toiveena on saada tänä vuonna ommeltua uusia juttuja kärppien huoneeseen. Olen jo joitakin kankaita ostanut, mutta vielä etsin inspiraatiota. Haluan myös saada ruusukkeet siististi seinälle, jollakin eri tekniikalla kuin nyt. Joitain vanhoja riippukeinuja ja petejä joko lahjoitin tai heitin roskiin jo vuoden lopulla.
  • Kuvauta Aava. 2016 Lokakuussa kävimme ottamassa Aavalta röntgen kuvat hieman huonon/kömpelön liikkumisen vuoksi, ja nyt alkuvuodesta on tarkoitus uusia kuvat ja katsoa onko jalkoihin tai selkään tullut mitään muutoksia. Tämäkään ei ole ns. "tavoite", vaan enemmänkin kirjattu tekeminen, koska tämä toimenpide tullaan tekemään 101% varmuudella!

Vuonna 2018 tulemme myös käymään näyttelyissä. Ainekin nyt alkuvuoteen on buukattu tälle kuulle Fantastic Ferret goes Jungle mitä olen myös itse järjestämässä. Sekä Viron näyttely, joka tulee olemaan loppu kuusta. Helmikuussa vuorostaan onkin Valentine`s Ferret Show, jonka jälkeen onkin pieni kevät tauko. Voi olla , että tänä vuonna yritän (huomaa yritän, on ennenkin yritetty ja silti juostu joka paikassa) jättää ainekin joitain näyttelyitä väliin ja rauhottua ihan vaan kotia. 

Ennen kaikkea kaikkien tavotteiden rinnalla, toivon että meidän fretti porukka pysyy vuonna 2018 terveenä. Toivon, että saan kirjoittaa vuoden päästä samanlaista kirjoitusta, kun tänään, ja meidän porukkaan kuuluu edelleen kaikki tästä niin rakkaasta seitsämiköstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !