maanantai 25. toukokuuta 2015

Parhaimmat blogit

ULKOASU
Katsoin jokaisen blogin ulkoasuja tarkkaan, ja lopulta päätös oli helppo. Parhaimman ulkoasu tittelin ansaitsi Peikon Poluilla. Ainut blogi, jonka ulkoasu on tehty itse piirtäen. Itse en samaan pystyisi, sillä piirrustus taidot ovat mitä ovat, ihailen ihmisiä, jotka pystyvät tekemään tämmöistä jälkeä.
- Blogin kirjoittaja on Petra, joka elelee neljän uros frettinsä kanssa Jyväskylässä. Blogi on elänyt pitkään hiljaiseloa, mutta nyt se on puhkeamassa kukkaan uudestaan.




    PÄÄTÄHTI haisunäätä
    Suurinosa linkitetyistä blogeista oli koira painotteisia, joten Mihail nousee ehdottomasti erikoisuudellaan omaksi suosikiksi. Mihailin omistaja Susanna kertoi myös viime postauksessa heille muuttavan myös kaksi näätä toveria.
    - Blogi kertoo Mihailin omistajan, sekä itse haisunäädän elämästä. Mukaan mahtuu myös pienen tovin jälkeen kaksi fretti tyttöä.



    ASIASISÄLTÖ
    Blogi kertoo monista eri eläimistä, sekä omistajan mielipiteistä. Paljon tekstiä, joka kuvauksessakin käy selväksi. Ehdottomasti kaikista monipuolisin, ja asiapainotteisin blogi.
    - 21vuotiaan blogi, jossa kerrotaan fakta tietoa eri eläimistä, sekä omistajan mielipiteistä. Omistaja pitää kotonaan puolisonsa kanssa pientä eläintarhaa. Eläimiin pääset tutustumaan blogin bannerin alhaalta löytyvistä osioista.

    KUVAT
    Kun aloin käymään blogeja läpi, tämä blogi pisti silmääni. Tykkään todella paljon tämän blogin kuvista. Kuvia löytyy eri laatuisia, ja ne eivät näytä kaikki pakosta otetuilta, vaan luonnollisilta.
    - Blogi kertoo kolmen koiran ja omistajan matkasta. Blogin päätähdet asuvat Skotlannissa.


    OMA LEMPPARI
    Tätä blogia olen seurannut jo pitemmän aikaa. Kirjoittaja käsittelee laajasti asioita, kirjoittaa usein ja pitää mielestäni postaukset tasapainoisina kuvia ja kirjoitusta sopivasti.
    - Blogi kertoo kolmen koiran kanssa elämisestä. Mukaan mahtuu kuvia ja niin kun kerroinkin paljon erillaisia kirjoituksia.



    KUNNIAMAININNAT
    Huiskuhäntämme
    - Koskettavia kirjoituksia edesmenneestä koirasta. Ulkoasu on myös todella kaunis.
    Lauma & se hemmetin karvanlähtö
    - Pennun odotusta ja myöhemmin fretin kanssa elämää. Fretti blogit ovat aina kivoja, sillä nämä eläimet ovat itselle todella todella lähellä sydäntä.
    Pimeäsade
    - Kaunis ulkoasu ja kivoja kuvia.

    4 kommenttia:

    1. Oi, paljon kiitoksia kunniamaininnasta! :)

      VastaaPoista
    2. Apua, voi kiitos ihanista sanoista ja ennankaikkea, kivasta maininnasta <3 Olemme otettuja :)

      VastaaPoista
    3. Miikkis kiittää tunnustuksesta ja syyttää omistajaansa blogin ulkoasusta ja kuvista ;-) Niihin poika kun ei valitettavasti pysty vaikuttamaan, vaikka onkin maailman valloittavin karvapäärynä.

      VastaaPoista

    Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !