torstai 18. kesäkuuta 2015

Odotus on palkittu

Jotkut ovat ehkä huomanneet, että olen silloin tällöin vinkkaillut jotakin. En ole uskaltanut kertoa mitään, sillä halusin odottaa varmuutta asioihin. Tahdoin tietää kuka, mistä ja milloin. Ja nyt tiedän.

Viime vuoden syyskuussa eli noin 9kk sitten jätin Lisalle (Pickpocket`s ferretsille) pentuhakemuksen. Toiveena minulla oli pieni pastelli tyttö. Olin ehdottomasti sillä kannalla, että jos tyttö tulee taloon on se pastelli tai suklaa. Se oli ollut pienisuuri haaveeni jo muutaman vuoden. Nyt vain tuntui aika oikealta.
Asiat kuitenkin muuttuivat hieman keväällä, sain viestin jossa kysyttiin olisinko mahdollisesti kiinnostunut sijoitustytöstä. Odotimme pentueita joista tyttö voisi mahdollisesti tulla. Vaihtoehtoja oli muutamia, ja vihdoin saimme Toukokuussa tietää mistä saisin tytön. Voin sanoa, että tämä odotus on ollut vaikeaa, eikä pettymyksiltä olla säästytty. On odotettu, itketty, oltu onnellisia. Välillä meinasi nousta pieni epätoivo, mutta niinhän se menee tunnelinpäässä on aina valoa. Tämä on pitkään aikaan omalla tavalla ollut jännittävä reissu, jota ei voi käsinkirjoittaa. Odotus on palkittu. Tällä hetkellä en voi onnellisempi olla, kun voin kertoa teille tämän ilouutisen: Meille muuttaa ensi kuun alussa suklaa tyttö Virosta. Tämä tyttö tulee sijoitukseen Lisalta. Hänen virallinen nimensä on Valgetuhkur Windy Lou, ja olen nimennyt tytön Ameliaksi.

Vielä on muutama viikko odotusta edessä. Jonka jälkeen myös te blogin seuraajat pääsette lukemaan pentu läpinöitä.
(c) Heleri Haiba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !