lauantai 11. heinäkuuta 2015

Saanko esitellä...

... Amelian ja Kodan
Ja niin näätä perheemme kahdeksan jalkaa muuttui kuuteentoista. Haimme Amelian ja Kodan torstaina kotiin. Amelia matkasi Suomeen jo tiistaina, ja Koda lensi Tanskasta keskiviikkona. 
Muutaman päivän olemme nyt kerinneet tutustua uutukaisten kanssa, ja vauvat vaikuttavat oikein kivoilta otuksilta. Amelian mielestä äitin syli on mitä parhain, ja yrittää kovasti joka tilanteesta päästä syliin. Sylissä taas on kiva antaa leukaan pusuja ja sen jälkeen napsasta pienillä hampailla kiinni. Koda on varsin rento tapaus, tykkää leikkiä eikä myöskään napsi hampaillaan kovaa. Olin valmistautunut paljon kovempaan puremiseen, mutta huomasin että eihän pikku piikeillä lujaa otetakkaan kiinni. Jäädään odottamaan millaisia kakaroista kasvaa.

Ruoka maistuu oikein hyvin, pennut ovat samalla tavalla raa`alla kuin aikuisetkin. Kodasta oli erityisen vaikea saada kuvia, sillä nutriplus ei maistu. Olen ihan ihmeissäni, sillä lähes kaikki fretit mitkä ovat tulleet vastaan rakastavat nutriplussaa. Koda ei ymmärrä sen päälle yhtään mitään.
Punnitsimme vauvat Lisan luona (Kasvattajalla, jolta Amelia on sijoituksessa), Koda painoi 703g ja Amelia 622g.

Olimme päättäneet, ettemme ensimmäisenä iltana kokeile Oskarin ja Ramonen, sekä vauvojen totuttamista toisiinsa. Oskari kuitenkin päätti yllättäen hypätä sohvalta aitaukseen, ja mennä katsomaan mitä aitauksessa oikein oli. Pienen tutkiskelun jälkeen muksutkin uskaltautuivat mennä katsomaan mikä tuo iso rääpäle oikein on. Siitä alkoikin leikki, ja olin onneni kukkuloilla. Ramonen haisteli aitauksen läpi muksuja, eikä aloittanut normaalia kuopimista ja putputtamista mitä esimerkksi hoitonäätien kanssa on tehnyt. Ramonen oli todella rauhallinen, joten ajattelimme että kaipa se on sama kokeilla nyt kerralla kaikki. Ramonen meinasi mennä Kodan viereen nukkumaan sänkyyn, mutta oli sen verran ihmeissään kun vauvat oli vasta vuoron perään roikkuneet selässä, että halusi pois. Eilen illalla Ramonen uskaltautui mennä aitaukseen Oskarin viereen nukkumaan ja antoi Ameliallekkin tilaa. Tänään aamulla kun vessan ovi avautui ei mennyt kun hetki ja Oskari oli jo leikkimässä pikkuisten kanssa. Kaikki on mennyt ainekin tähän saakka yllättävän hyvin. 

Muutamia kuviakin tuli vauvoista otettua, nutrin ja unen avustuksella. Laatu ei välttämättä ole mitä parhain, sillä muksuilla on todella paljon energiaa. Muistathan, että meitä voi seurata myös facebookissa, löydymme nimellä "Näätäklaani".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !