tiistai 3. marraskuuta 2015

Lokakuu tiivistetysti

© Saara Liiman
Kuukausi taas vierähti, ja tämän blogin ylläpitäjän muisti reistaili. Tulossa siis hieman myöhässä kuukauden tiivistelmä, mutta eikös se menee niin että "Mielummin myöhään, kun ei milloinkaan"
Otetaan siis takapakkia ja mietitään mennyttä kuuta. Meillä oli tällä kertaa aika rento kuukausi, hirveästi ei ole menoja ollut.

2. päivä julkaisin blogissamme Tyytyväisyys kyselyn, joka on auki vieläkin. Minulle on tärkeä kuulla lukijoidemme mielipiteitä, ja nyt kun opin tuon kysely lomakkeen käytön päätin kokeilla sitä. Muutamat kävivätkin siihen vastaamassa. Kerron tässä hieman tuloksia. Vain muutama oli sitä mieltä. että meidän postaustahtimme voisi olla parempi, mutta suurimmaksi osaksi siihen oltiin tyytyväisiä. Myös ulkoasu oli monelle mieluisa, yleensä itsekkin kiinnitän ensimmäiseksi huomioni blogin ulkoasuun, joten nämä vastaukset ovat erinomaisia. Sain mukavasti myös kirjoitus aiheita mm. osa halusi kuulla liskosta enemmän, ruokinnasta oltiin myös oltu kiinnostuneita muita toiveita olivat mm. mielipide kirjoitukset, sekä fretistä enemmän eläimenä. Myös blogin päätähdistä toivottiin enemmän juttua. Otan jokaisen toiveen vastaan, ja yritän toteuttaa pikku hiljaa myös niitä. Kysyin lopussa vielä kuka on blogimme päätähdistä lemppari, ja Ramonenhan se oli ylivoimaisesti. Kiitos ihan älyttömästi jokaiselle kyselyyn vastanneelle, täten voin enemmän panostaa myös niihin epäkohtiin. Blogi on minulle harrastus, mutta suurenosan teette te rakkaat lukijat.

11.päivä me kävimme pyörähtämässä Asikkalassa. Freteistä kertominen opiskelijoille oli minulle uutta, onneksi mukanani oli Pinja-Emilia. Mukavasti oppilaat ottivat meidät vastaan ja olivat erittäin kiinnostuneita freteistä. Puhetta oli, että voisimme mahdollisesti mennä joku toinenkin kerta tuonne.

18. päivä meille pyöhti Oskarin kanssa vuosi täyteen. Miten aika meneekään niin nopeasti. Tuntuu kun vasta olisimme tuon pienen hakeneet kotiin, ja mietitty mitä me tehdään ja miten jatketaan uusien asioiden opettelua.

24. päivä oli Finnish Ferret Festival, josta olen kokonaan unohtanut tehdä postausta. Tuona päivänä tämä näätä mamma oli sen verran väsynyt, ettei kuvia tullut kamalasti räpsittyä. Pahoittelen tätä siis. Mukana olivat kaikki muut paitsi Oskari. Koda ja Amelia kävivät tuomarilla asti saaden 66p/100p. Ja Ramonen oli turistina, sillä näimme näyttelyssä pojan entisen omistajan. Kummatkaan muksut eivät sijoittuneet, mutta eipä tuo harmita. Oli niin kiva päästä näkemään taas ihania näätä ihmisiä pitkästä aikaa.


Lokakuulta saimme siis...

+ Näimme näätä ihmisiä pitkästä aikaa.
+ Pallomereen lisää täytettä.
+ Ovikyltti fretti huoneen porttiin.
+ Saimme hieman kaappeihin tilaa, kun myimme muutamia tarvikkeita pois.
+ Häkkiin uusia tasosuojia.
+ Näädät ovat alkaneet vaihtaa talvikarvaa ja keränneet talvimasua.

- Kodalle on ilmennyt jostakin ihottuma läikkä mahan alueelle. Toivomme, että se lähtee itsestään tai pienellä hoidolla pois.

Marraskuulta odotamme loppukuusta olevaa Capital näyttelyä, sekä 13-14 päivä olevaa Suomen Fretti liiton pikkujoulu risteilyä. (Sinne tosin lähdetään ilman frettejä)

2 kommenttia:

  1. Kivat nää tiivistelmät! Mut oisko junnut saaneet 86 eikä 68 pistettä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäsköhän mun kirjottaa näitä postauksia tästä lähin edeltävänä päivänä ja oikolukea seuraavana :D 66p niinhän se olikin. Ja vois ehkä keskittyä vaan näiden kirjottamiseen, eikä tehdä samaan aikaa tuhatta eri asiaa.

      Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !