lauantai 30. tammikuuta 2016

Tapahtumia näätä landiassa


Tänään kävimme siskoni ja avopuolisoni kanssa Lahden Faunattaressa esittelemässä frettejä. Tällä kertaa ei ollut niin paljon ihmisiä kun esimerkiksi viime kerralla. Voi olla, että osa on käynnyt meitä jo niin useasti katsomassa tai ei vain tiennyt meidän tuolla oloa, vaikka mainoksia olikin mm. facebookissa. Onneksi porukkaa kuitenkin kävi, emmekä menneet ihan turhaan. Nuo päivät on aina omalla tavallaan aika raskaita, ja nyt on kaikki näädät ihan väsyneitä.

Mukaan Faunattaresta tarttui freteille kaksi nutriplussaa, ja muutama juttu arvontaan, joka järjestetään täällä ensi kuun puolella!

Eilen meillä kävi kolme toimittajaa Etelä-Suomen sanomista. Videokuvaaja, valokuvaa ja itse toimittaja. Halusivat tehdä juttua freteistä lehteen. Oskari ei oikein arvostanut tätä ja päätti puraista videokuvaajaa, sekä karkasi huoneestaan. Amelia oli todella aktiivinen ja halusi vain leikkiä, Koda ja Ramonen tuttuun tapaan vain tallustivat ja kävivät sylissä. Olipa vaikea puhua videolle, kun kysyttiin muutamia kysymyksiä. Onneksi "haastatteluun" ilman kameroita oli hieman helpompi vastata. Jos joku haluaa tämän jutun lukea, tulee se ensi viikon perjantain lehteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !