torstai 30. kesäkuuta 2016

Puhelin kuvia ja kuulumisia

 18,päivä lauantaina käväsimme Tammerferret 2016 näyttelyssä Viialassa. Päivä oli kaikenkaikkiaan taas ihan huippu. Mukana olivat vain Koda ja Ramonen. Oli ihana nähdä kaikkia näätäleidejä, ja rupatella pitkin päivää. Yllätyksenä tuli taas, ettei lähdetty kotia tyhjin käsin. Ramonen oli luokkansa kolmas ja paras muun värinen. Vihdoin saimme kotiuttaa Unan tekemät upeat ruusukkeet, erityisesti tuo väriruusuke on ihan huippu, monessa näyttelyssä olen noita kuolannut.
 Vauvan kanssa on mennyt todella hyvin. Pikkuhiljaa ollaan käyty myös näätä huoneen puolella, ja kerran sinne jopa päivällä nukahdettu. Muksu kasvaa ehkä jopa vähän liian kovaa vauhtia, pitää nyt vaan nauttia näistä vauva ajoista kaikin siemauksin. Oskarin kanssa alkaa olla jo selvät sävelet, Aava sai leikkikamun, Koda taas on vähän varovainen ja haluaisi olla enemmän omissa oloissa, mutta leikkiäkkin voi. Ramonen ei ole ihan hirveesti vielä leikkinyt Aavan kanssa, mutta välit on kunnossa edelleen, vaikkakin muksu yrittää välillä turhankin paljon ärsyttää.
Käytiin pari päivää sitten ostamassa Aavalle Tokmannilta säilytyslaatikko, jonka modasin vessalaatikoksi. Muksulla on tapana mennä laatikolle asioimaan, mutta turhan usein on pakki ollut päällä, ja tarpeet lattialla.
Näätä huonetta modattiin Lisan antamalla pinkillä matolla, Aavalla oli hieman vaikea aluksi kävellä laminaattilattialla, joka meillä on aika liukas. Tuo onneksi autto, ja kasvun myötä on myös liikkuminen helpottunut.
Kuumat päivät ovat tehneet tehtävänsä, ja meidän klaanin on voinnut löytää usein nukkumasta häkistä, tai häkin takaata lattian rajasta. Viilennyksenä meillä käytetään märkiä pyyhkeitä, ja kankaisiin piilotettuja kylmäkalleja.
Amelia oli mammalomalla kotona, ennenkuin se lähti pari viikkoa sitten kasvattajan luokse valmistelemaan tulevaa.
Maanantaina matkasimme Lisan luokse seuraamaan synnytystä, paikanpäälle päästyämme muksuja olikin jo maailmassa 7, ja lähtiessämme 11. Hienosti on kuulemma mamma lapsiaan hoitanut, Ameliasta ei välttämättä tule seuraavien viikkojen aikana kummemmin juttua.

1 kommentti:

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !