sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Valentine Ferret Show 2018


Lauantaina 17.2 matkasimme Akaalle Valentine Ferret - frettinäyttelyyn. Perjantai iltana tuli ilmoitus, että paikka on jouduttu muuttamaan. Onneksi kyseessä oli kuitenkin melkein viereinen rakennus, joten matkasuunnitelmat eivät menneet uusiksi, vaan pysyimme hyvin aikataulussa, jonka olimme kerinneet laatimaan.Uusi paikka oli alkuperäistä paikkaa todella paljon pienempi, ja hieman paikalle saavuttuani mietin miten kaikki mahtuvat sisälle. Mutta loppujen lopuksi vaikka tila oli pieni kaikki saivat kimpsut ja kampsut sisälle, ja tilaa jäi vielä kulkuväylille.
 Pitkästä aikaa muistin ottaa myös kameran mukaan näyttelypaikalle, tarkoitus oli ottaa kunnollisia kuvia, ja tehdä hieman kattavampi ja enemmän näyttelyistä kertovampi kirjoitus, mutta kuvaus jäi paljon vähäisemmälle mitä olin alunperin suunnitellut. (Tästä huolimatta ajattelin kevää mittaan tehdä näyttelyistä kertovaa kirjoitusta, vanhoilla näyttely kuvilla)
 Palkinto pöydästä sain yhden kuvan, mutta koska se oli kaikkien aitauksien  keskellä, oli hieman vaikea saada ihan kaikkea näkyviin.

Meidän porukasta mukana olivat taas Nitro, Aava, Jax ja Ramonen. Tällä kertaa tuomarit olivat matkanneet Tanskasta.
Kaikki saivat mielestäni ihan kivat arvostelut, ja olin mielissäni että ekaa kertaa koskaan Nitro ei ollut saannut ihan kauheasti kommenttia käsiteltävyydestä, vaan oli hieman paremmin kuin aiemmilla kerroilla.
Ramonen huolehti kotiinviemisistä, kun sijoittui luokkansa toiseksi, ja saavutti toisen veteraani valionsa.
Olen ihastellut aiempina vuosina Valentinen Valio kunniamerkkejä, ja olin onnessani kun vihdoin mekin saimme tuollaisen huoneen seiniä koristamaan.

Muuten päivä meni todella kivasti ystävien kanssa jutellen. Nyt tuleekin hieman pidempi näyttely tauko, kun seuraava näyttely on vasta toukokuussa.

Tuomari Maša Vilar Stupica arvostelemassa Jaxia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !